سلامت خانواده

راهنمای “غذاهای ویژه” بیماران – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر رگمارک سید محمدس وی گفت: سازمان غذا و داروی امسال تمرکز ویژه ای در به روزرسانی دستورالعمل های استفاده از محصولات غذایی ویژه دارد. این راهنماها با همکاری متخصصان و انجمن های علمی متناسب با نیازهای واقعی بیماران و به زبان ساده برای اطمینان از استفاده مناسب و مؤثر از محصولات هستند.

وی گفت: “بسیاری از مشکلات مصرف غذاهای خاص به دلیل کمبود آموزش کافی است و این می تواند باعث کاهش اثربخشی درمان و حتی به خطر انداختن سلامت بیمار شود.” به همین دلیل ، تولید محتوای آموزشی برای والدین ، ​​بیماران دیابتی و گروههای بیماری مزمن در اولویت قرار گرفته است.

سید محمدس وی ادامه داد: با اشاره به نقش حیاتی این محصولات در حین بهبود ، پس از عمل جراحی و درمان خاص ، وی ادامه داد: هدف قرار دادن تنها راه دستیابی به نتایج بالینی است. همچنین برنامه هایی برای افزایش آگاهی از داروسازان ، پزشکان و مراکز پزشکی برای تجویز و توزیع این محصولات اجرا می شود.

وی گفت: سازمان غذا و دارو در تلاش است تا مصرف غذاهای ویژه را از یک مسیر علمی و نظارت شده بهبود بخشد و از مصرف خودسرانه جلوگیری کند. این بخشی از استراتژی بزرگ ارتقاء بهداشت عمومی و کاهش هزینه های پزشکی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا