سلامت خانواده

این ماده مغذی به شما کمک می کند سیر بمانید و وزن کم کنید

به گزارش خبرآنلاین؛ کلمه پروتئین از کلمه یونانی “protos” گرفته شده است که “منعکس کننده وضعیت قفسه بالای پروتئین در تغذیه انسان است.” “

شفقنا در خبری نوشت: درشت مغذی ها مواد مغذی مورد نیاز ما در مقادیر بیشتر هستند که انرژی ما را تامین می کنند. به عبارت دیگر چربی، پروتئین و کربوهیدرات. بدن برای حفظ زندگی به مقادیر زیادی درشت مغذی نیاز دارد، از این رو اصطلاح “ماکرو” نامیده می شود. هر گرم پروتئین حاوی 4 کالری است. پروتئین حدود 15 درصد از وزن بدن افراد را تشکیل می دهد.

چرا پروتئین مهم است؟

از نظر شیمیایی، پروتئین از اسیدهای آمینه تشکیل شده است که ترکیبات آلی کربن، هیدروژن، نیتروژن، اکسیژن یا گوگرد هستند. به گفته مؤسسه ملی سلامت (NIH) همانطور که آمینو اسیدها بلوک های سازنده پروتئین ها هستند، پروتئین ها نیز بلوک های سازنده توده عضلانی هستند.

وقتی پروتئین در بدن تجزیه می شود، به سوخت توده عضلانی کمک می کند که به متابولیسم کمک می کند. همچنین به قوی ماندن سیستم ایمنی بدن کمک می کند. به شما کمک می کند سیر بمانید. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که پروتئین اثرات سیری دارد.

به عنوان مثال، تحقیقات نشان داده است که سیری یا احساس سیری بعد از غذا، پس از مصرف یک میان وعده با پروتئین بالا بهبود می یابد. در مطالعه ای در سال 2014، محققان میان وعده های بعد از ظهر شامل ماست پر پروتئین، کراکر پرچرب و شکلات پرچرب را مقایسه کردند. در میان زنانی که در این مطالعه شرکت کردند، مصرف ماست منجر به کاهش بیشتر گرسنگی بعد از ظهر در مقایسه با شکلات شد. مطالعه مشابهی که در سال 2015 انجام شد، نشان داد که نوجوانانی که از میان وعده‌های بعدازظهر با پروتئین بالا استفاده می‌کردند، کاهش اشتها، سیری و کیفیت رژیم غذایی را نشان دادند. نوجوانان نیز خلق و خو و شناخت بهتری داشتند.

USDA توصیه می کند که 10٪ تا 35٪ کالری روزانه از پروتئین تامین شود. اینکه چه مقدار آن برابر با یک گرم پروتئین است، بستگی به نیاز کالری فرد دارد. بر اساس USDA، مقدار غذاهای غنی از پروتئین که یک فرد باید مصرف کند به سن، جنس و سطح فعالیت بدنی او بستگی دارد.

سطوح ایمن پروتئین از 0.8 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن تا 2 گرم پروتئین در هر کیلوگرم برای ورزشکاران بسیار فعال متغیر است.

تمام غذاهای تهیه شده از گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، لوبیا و نخود، تخم مرغ، محصولات سویای فرآوری شده، آجیل و دانه ها بخشی از گروه پروتئین هستند. برای افرادی که گوشت نمی خورند، سویا، شاهدانه و آب پنیر منابع خوبی از پروتئین هستند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا