سلامت خانواده

افزایش نرخ طلاق بین سالمندان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید جاواد حسینی ، رئیس سازمان رفاه ، در افتتاح کارگاه بین المللی آموزش جامع برای آموزش برنامه های سالخورده در دانشگاه علوم پزشکی ایران ، با استناد به رشد تسریع جمعیت سالخورده در کشور: “ما با تأخیر ساختاری در ارائه خدمات به سالمند روبرو هستیم. جمعیت نه تا سال 2 انتظار می رود که حدود 2 درصد از جمعیت کشور سالخورده باشند.

وی افزود: سریعترین راه برای جبران این ناکافی ، توسعه آموزش ، توانمندسازی و استفاده از ارائه دهندگان رسمی مراقبت های بهداشتی است. “

حسینی همچنین به پدیده تنهایی سالمندان اشاره کرد و گفت: “سالمندان ، مانند سایر کشورها ، احساس انزوا و تنهایی دارند ، به خصوص که میزان طلاق در افراد مسن افزایش یافته است و بخش قابل توجهی از زنان مسن به تنهایی زندگی می کنند.”

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به صدمات روانی و اجتماعی که سالمندان از آن رنج می برند ، گفت: “5 ٪ از افراد سالخورده احساس غفلت می کنند. نیاز به توجه مثبت ، چه در دوران کودکی و چه در پیری ، در برابر دو دوره آسیب پذیر زندگی انسان آسیب پذیر است.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود ، با بررسی وضعیت دوره های مختلف زندگی از کودکی تا بزرگتر ، طولانی شدن پیری و چالش ها را گسترش می دهد. ناشی تأکید کرد که این مانند سندرم بازنشستگی ، عدم حمایت از خانواده و عدم مهارت های سالخورده است.

حسینی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما فقط 4 متخصص پیری رسمی در کشور و این رقم داریم تناسب نه با جمعیت سالخورده.

وی سال گذشته 5 درصد افزایش تعداد مراقبان بهداشت رسمی را اعلام کرد و گفت: “تعداد سرپرستان از 4 به 5 در سال و در سال افزایش یافته است. امسال به بیش از 6000 خواهد رسید.

رئیس سازمان رفاه همچنین از ایجاد مدارس تخصصی با همکاری مدارس در عصر خبر داد و گفت: “طرحی وجود دارد که در آن سالمندان ، مراقبان غیررسمی و خانواده ها آموزش خواهند دید.”

در پایان ، حسینی سه چالش اساسی در توسعه سیستم مراقبت رسمی را فقدان یک سیستم آموزش منسجم ، عدم وجود استانداردهای شفاف برای صدور گواهینامه ها ، نظارت و نابرابری در مناطق محروم توصیف کرد و تأکید کرد: سیستم مراقبت رسمی از سالخورده ها باید از نظر انسانی ، استاندارد و توسعه پایدار باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا