سلامت خانواده

اولین جلسه کارکنان اجرایی برنامه پزشکی خانواده – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، محمد اسماعیل محرک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی ، در جلسه اجرایی برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع ، بر اهمیت برگزاری جلسات منظم و منظم کارمندان اجرایی تأکید کرد و گفت که باید مشکلات و چالش های این برنامه مطرح شود و برای آن ارائه شود.

وی افزود: توجه مقامات کشور به سلامتی فرصتی مناسب برای گسترش و گسترش برنامه های مترقی پزشک خانواده و سیستم ارجاع است. “

محرک وی خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی مناسب ، مشکلات پزشکان و پرسنل فعال در برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع باید برطرف شود: بدون شک اجرای این طرح پیچیدگی خود را دارد ، اما این برنامه هنوز هم فرصتی مناسب برای بهبود خدمات درمانی است.

وی بر اهمیت تأمین منابع در استخدام نیروی انسانی تأکید کرد.

محرک وی گفت: نقشه ارجاع باید در دانشگاه علوم پزشکی ثبت شود و به طور جدی دنبال شود.

وی به اهمیت تعریف مجدد شهرها با جمعیت کمتر از 6000 در سیستم ارجاع اشاره کرد و یادآوری کرد که جلسات هفتگی مقر اجرایی برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، افزود: ساختارهای لازم باید ایجاد شود و متولی همه مناطق و کمیته های فعال باید برگزار شود و پاسخگو باشد.

محرکبررسی دستور کار جلسه با هدف پرداختن به چالش ها ، راهی مناسب برای پیشبرد اهداف برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع است.

سید سعید هاشمی نیزاری ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، با اشاره به اهداف و برنامه های سیستم پزشکی و ارجاع خانوادگی ، افزود: گزارش اقدامات انجام شده در دبیر اجرایی مستقر در بخش بهداشت ، تخمین اعتبار مورد نیاز برای تأسیس برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع مردم مناطق قبیله ای ، ستاد اجرایی و انتظارات از جمله موضوعات مطرح شده در این جلسه است.

تکمیل ، سازماندهی و تقویت برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع در روستاها ، مناطق قبیله ای و شهرهای زیر 6000 از جمله مواردی بود که معاون بهداشت دانشگاه.

وی بر لزوم افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و خدمات ارائه دهنده خدمات تأکید کرد.

هاشمی نیزری گفت: مدیریت و سازماندهی سیستم ارجاع به چرخه ارجاع کامل و مؤثر بستگی دارد ، و افزود: توانمندسازی ، آموزش مداوم و مؤثر تیم بهداشت ، بهبود کیفیت و نظارت بر خدمات ارائه شده برای نتیجه مطلوب پروژه بسیار مهم است.

معاون معاون رئیس جمهور برای حضور در این جلسه ، با اشاره به اینكه شش مرحله اصلی اهداف برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع عبارتند از: تأمین منابع مالی و اعتبار كافی ، توسعه و ایجاد سیستم بهداشتی الکترونیکی یکپارچه ، سیستم مرجع كامل و چرخه ارجاع روشن ، اینها مؤثر و باهوش هستند.

وی همچنین وظایف ستاد پزشکی خانواده و سیستم ارجاع دانشگاه را شرح داد.

هماهنگی اجرای برنامه پزشک خانواده و سیستم ارجاع در سطح استان در برابر سبک ملی ، انجام هماهنگی لازم در قالب یک برنامه عملیاتی برای اجرای ستاد ملی ، تسهیل عرضه و تخصیص منابع مورد نیاز برای کمک به اجرای بهتر برنامه ، بررسی چالش ها و پیشنهاد راه حل های مناسب برای مشکلات. او اشاره کرد.

معاون بهداشت دانشگاه گفت: “بهبود استانداردهای فضای فیزیکی و تجهیزات بر اساس وضعیت فعلی در دستور کار قرار دارد.”

وی خواستار صدور مجوزهای لازم برای جذب نیروی انسانی مورد نیاز ، اجرای کامل سیستم ارجاع و برگزاری کارگاههای آموزشی پزشکان با هدف تقویت پروژه های پزشکی خانوادگی و سیستم ارجاع شد.

رسان زندی در این جلسه ، معاون مدیر درمان در این جلسه به ضرورت پیگیری پروژه های دفتر مرکزی پزشکی خانواده و سیستم ارجاع اشاره کرد و با اشاره به تشکیل کمیته ارجاع ضمن تعریف وظایف وزارت درمان.

وی تأکید کرد که اساس اجرای برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع بر اطلاعات و داده های نرم افزاری است: ما باید در این زمینه یک رویکرد و رویکرد عملیاتی داشته باشیم.

جمشید سلمزاده ، معاون مدیر غذا و پزشکی در دانشگاه ، همچنین به رابطه مستقیم داروسازان با پزشکان خانواده پرداخت و افزود: “ما باید از ظرفیت داروسازان برای کمک به درمان بیماران ، به ویژه مبتلایان به بیماری های مزمن استفاده کنیم.”

وی گفت: “با کمک داروسازان ، عوارض جانبی مصرف مواد مخدر منطقی تر خواهد بود.”

در این جلسه ، Etemadi همچنین از پایداری زیرساخت های خدمات نرم افزاری دانشگاه خبر داد و افزود: “هیچ مانعی برای اجرای سیستم پزشکی خانواده و سیستم ارجاع وجود ندارد.”

وی در مورد کپی ، قرار ملاقات الکترونیکی و اجرای استاندارد دسترسی طبق برنامه های بالادست و وزارت بهداشت بحث کرد.

در جلسه دفتر مرکزی پزشکی خانواده و سیستم ارجاع ، مواردی مانند سیستم پرداخت ، بیمه روستایی ، نیاز به استخدام منابع انسانی ، انسجام بیشتر مقاربت ، اصلاح تعرفه ، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی ، اطلاعات مربوط به فرآیندهای کار پزشکی خانواده و سیستم های ارجاع مورد بحث قرار گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا