اعتقاد به مصرف مفید تخم مرغ خام یا نیمی از کوک اشتباه است

به گفته خبرگزاری IMNA ، وزارت بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخم مرغ خام یا نیمی از اجاق گاز برای سلامتی مفید است. اعلام شد
تخم ها منبع مهمی از پروتئین حیوانی (پروتئین با کیفیت بالا) ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، اسیدهای چرب ضروری و آنتی اکسیدان ها هستند.
تخم مرغ ها به عنوان یک غذای کامل مواد مغذی در نظر گرفته می شوند و به دلیل ارزش بیولوژیکی بالا ، تمام پروتئین موجود در آن توسط بدن ، زرده تخم مرغ سرشار از ویتامین های A ، D ، E ، B2 ، B2 استفاده می شود بیتین و B2 و سفیده تخم مرغ سرشار از ویتامین B هستند.
طبق مطالعات جدید ، ترکیبات فعال شده با تخم مرغ ممکن است اثراتی داشته باشند ضد میکروبیسیستم ایمنی بدن ، ضد سرطان ، و ضدیت خون باش
تخم ها را می توان تا 5 روز بعد از روز استفاده کرد و در این مدت باید در یخچال نگهداری شود. در حین پخت و پز ، ساختار پروتئین موجود در تخم مرغ تغییر می کند ، که منجر به هضم آسانتر پروتئین تخم مرغ و کاهش حساسیت به تخم مرغ ، به ویژه در کودکان می شود و اگرچه پخت و پز تخم مرغ می تواند برخی از تخم ها را تغییر دهد. عوامل بیماری زا تخم مرغ هایی که می توانند باعث عفونت و مسمومیت در مصرف کنندگان شوند ، از بین می روند.