منابع گیاهی سرشار از اسیدهای چرب امگا -3 چیست؟

اسیدهای چرب امگا -3 چربی های سالم هستند که بدن نمی تواند به تنهایی تولید کند. این مواد مغذی نقش مهمی در بهبود سلامت قلب ، عملکرد مغز ، سلامت چشم و کاهش التهاب دارند ، در حالی که ماهی ها منبع شناخته شده امگا -3 هستند ، اما برخی از گیاهان نیز در دسترس هستند:
بذر کتان
بذر کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا -3 است ، به طوری که یک قاشق غذاخوری این مواد غذایی حاوی حدود 2 میلی گرم امگا -3 است. اسموتی یا سالاد اضافه کنید و از آن استفاده کنید. هضم بذر کتان کامل سخت تر است ، بنابراین سنگ زنی باعث افزایش جذب مواد مغذی می شود.
دانه چیا
دانه های چیا در امگا -3s زیاد است و دو قاشق غذاخوری از آن حاوی حدود 2 میلی گرم امگا -3s است ، اگرچه حاوی فیبر ، پروتئین و کلسیم است. دانه های چیا را می توان به سالاد اضافه کرد.
گردو
گردو یکی دیگر از غذاهای حاوی غذاهای امگا -3 است ، هر 2 گرم گردو حاوی حدود 2 میلی گرم امگا -3 است ، از گردو استفاده می شود یا به سالادها و دسرها اضافه می شود.