نکاتی برای کاهش متانول در شیرینی های گیاهی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، ریا امیری ، رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و مواد مخدر ، گفت: “بسته به نوع گیاه ، شرایط رشد و استرس ، یک ترکیب سمی به نام متانول وجود دارد.
امیری با اشاره به تأثیر فرآیند تولید بر سطح متانول ، گفت: روش تهیه گیاه از گیاه بر سطح متانول نهایی تأثیر می گذارد. به همین دلیل توصیه می شود از خرید نارضایتی و بی اعتبار بودن جلوگیری کنید.
وی افزود: برخی از افراد علاقه مند به تولید آب گلاب و شیرین کننده های گیاهی در خانه هستند که این مواردی است که باید در نظر بگیرید. “
امیری توصیه کرد: قبل از شروع فرآیند ، گیاهان با دقت تمیز و در مواردی که از ساقه و شاخه های کمتری استفاده می شود ، استفاده می شود. همچنین ، زمان خیساندن گیاه در آب و زمان جوش و تقطیر باید تا حد امکان کوتاه باشد.
وی تأکید کرد: بخار ناشی از جوشاندن گیاهان در طی فرآیند تعریق تا زمانی که خنک کننده بهتر در درب ریخته شود. از آنجا که باز کردن درب کانتینر به تبخیر متانول کمک می کند.
رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و مواد مخدر گفت: برخی از گیاهان مانند خارش ، شنبلیله و کاسنی به طور طبیعی متانول بیشتری دارند. بنابراین ، بهتر است این گیاهان را با حجم بالا مصرف نکنید و به طور مداوم برای جلوگیری از خطرات احتمالی.