سلامت خانواده

این ادویه بالا باعث کاهش اثربخشی داروها می شود

دارچین ، گرچه به عنوان یک ادویه مفید و مفید در پخت و پز شناخته می شود ، تحقیقات جدید نشان می دهد که استفاده از آن ممکن است خطرات برخی از بیماران مزمن داشته باشد.

یک مطالعه جدید هشدار می دهد که مصرف دارچین ، علی رغم شهرت آن به عنوان یک ادویه به خوبی ، با خاصیت بهداشتی ، ممکن است برای برخی از افراد ، به ویژه بیماران مبتلا به بیماری های مزمن ، خطرات ایجاد کند. این ادویه که معمولاً استفاده می شود می تواند در داروهای خاصی تداخل داشته و در نتیجه اثربخشی آنها را کاهش دهد.

دارچین یکی از ادویه های محبوب در پخت و پز است و در تهیه غذاها و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این ، بسیاری از افراد به امید کاهش التهاب ، تنظیم قند خون و بهبود سلامت قلبی عروقی از مکمل های دارچین استفاده می کنند. اما محققان دانشگاه می سی سی پی می گویند بیش از حد مصرف این ادویه ممکن است برای سلامت برخی افراد مضر باشد ، به خصوص برای مبتلایان به بیماری هایی مانند دیابت ، فشار خون بالا یا آرتروز.

مکانیسم بیولوژیکی و تداخل در داروها

طبق یافته های این مطالعه ، ترکیب اصلی در دارچین به نام “Cinnamadhyde” می تواند گیرنده های موجود در بدن را که در فرآیند متابولیسم دارو نقش دارند فعال کند. به طور خاص ، مصرف زیاد دارچین یا مکمل های آن ممکن است گیرنده هایی مانند PXR (گیرنده Pergnan X) و AHR (گیرنده هیدروکربن های معطر) را فعال کند. این می تواند منجر به تغییر در نحوه پردازش داروها در بدن و اثرات ناخواسته شود.

دکتر حقوق خان ، محقق و محقق مرکز ملی تحقیقات محصولات طبیعی در می سی سی پی توضیح می دهد: “استفاده بیش از حد از مکمل های دارچین می تواند منجر به دفع سریع تر داروهای تجویز شده شود و در نتیجه تأثیر خود را از دست بدهد.”

انواع دارچین و تفاوت در سطح خطر

خطرات احتمالی دارچین تا حد زیادی به نوع آن بستگی دارد. دارچین چوبی ، به ویژه گونه ای به نام دارچین Casia ، دارای سطح بالایی از ترکیب به نام Cumarin است. این ترکیب دارای رقیق کننده خون است و استفاده بیش از حد از آن می تواند برای افرادی که ضد انعقادی مصرف می کنند خطرناک باشد.

معاون دکتر Chitibuyen ، مدیر مرکز تحقیقات می سی سی پی می گوید: “کامارین با خاصیت ضد بروز خود می تواند برای افرادی که رقیق کننده خون می گیرند دشوار کند.” وی همچنین به “دارچین واقعی” اشاره کرد که منبع سریلانکا است ، دوره های بسیار کمتری دارد و بنابراین خطر کمتری برای سلامتی ایجاد می کند.

مقدار مجاز استفاده و هشدارها

دکتر آلانا کواتروچی ، داروساز و استادیار دانشگاه لانگ آیلند ، نیویورک ، تأکید کرد که مصرف روزانه نیمی از قاشق چایخوری دارچین دارچین یا حدود دو و نیم قاشق چایخوری دارچین دارچین برای اکثر بزرگسالان بی خطر است. البته ، او ، که در این مطالعه شرکت نکرد ، هشدار می دهد که بیش از حد مصرف کومارین می تواند به کبد آسیب برساند.

بنابراین ، به ویژه کسانی که از قبل از بیماری کبد مبتلا هستند ، باید قبل از مصرف مکمل های دارچین با پزشک خود مشورت کنند. همچنین ، روغن دارچین ، که در صنایع غذایی ، نوشیدنی ها و همچنین برای استفاده های موضعی مانند درمان های ضد قارچ و ضد باکتریایی استفاده می شود ، تقریباً هیچ خطر شناخته شده ای از تداخل در داروها ندارد.

چه کسی باید بیشتر مراقب باشد؟

براساس این مطالعه ، گروه های خاصی از افراد باید از استفاده از دارچین و سایر مکمل های گیاهی آگاه باشند. دکتر خان هشدار می دهد که افراد مبتلا به بیماری های مزمن ، از جمله فشار خون بالا ، دیابت ، آرتروز ، آسم ، سرطان ، ایدز ، چاقی یا افسردگی ، باید قبل از مصرف دارچین یا مکمل ها با پزشک مشورت کنند.

در حالی که استفاده محدود از دارچین ، مانند اضافه کردن مقدار کمی به قهوه ، بعید است که باعث ایجاد مشکلاتی شود ، استفاده از اشکال متمرکز و مکمل آن می تواند در شرایط خاص مشکل ساز باشد. محققان همچنین تأکید می کنند که مطالعات بالینی بیشتری برای درک کامل نحوه تداخل دارچین با داروها مورد نیاز است. بیل گورلی ، نویسنده دیگری از مطالعه می گوید: “ما می دانیم که ترکیب دارچین می تواند برخی از گیرندگان را که با متابولیسم دارو همراه هستند فعال کند و این ممکن است منجر به تداخل شود ، اما تا زمانی که آزمایش های بالینی دقیق انجام نشود ، نمی توان گفت با اطمینان می توان گفت که چه اتفاقی برای بدن انسان خواهد افتاد.”

اگرچه دارچین هنوز یکی از پرکاربردترین و خوشمزه ترین ادویه های رژیم غذایی افراد جهان است و دارای خواص زیادی است ، یافته های جدید نشان می دهد که مصرف غیر ضروری آن – به ویژه در مکمل – می تواند با داروهای خاص تداخل داشته و اثر آنها را کاهش دهد. بنابراین ، کارشناسان توصیه می کنند قبل از استفاده منظم از دارچین یا مکمل های گیاهی مشابه ، به پزشک خود ، به ویژه بیماران مبتلا به بیماری های مزمن ، مشورت کنند تا از عوارض احتمالی جلوگیری کنند.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا