با ادویههای خنککننده بدن آشنا شوید
برخی از ادویه ها خاصیت خنک کنندگی دارند و می توان از آنها در فصل تابستان استفاده کرد. به طور کلی، ادویه ها نه تنها طعم غذا را بهبود می بخشد، بلکه دارای فواید سلامتی مختلفی مانند خواص خنک کنندگی است که می تواند به بهبود عملکرد بدن در ماه های گرم سال کمک کند. چند ادویه خنک کننده را معرفی و مرور می کنیم:
نعناع
نعناع دارای خواص خنک کنندگی طبیعی است که می تواند به کاهش حرارت بدن و ایجاد حس شادابی کمک کند و همچنین به دلیل فواید گوارشی برای استفاده در تابستان بسیار مناسب است.
دانه رازیانه
تخم رازیانه طعم شیرین و کمی شیرین بیان دارد و به دلیل خاصیت خنک کنندگی برای بدن مفید است. علاوه بر این، رازیانه به بهبود هضم و کاهش نفخ کمک می کند.
بذر گشنیز
برگ و دانه گشنیز هر دو خاصیت خنک کنندگی دارند، به طور قابل توجهی به کاهش گرمای بدن و بهبود هضم کمک می کنند.
زیره
زیره دارای خاصیت خنک کنندگی ملایمی است و برای هضم عالی است، این ادویه می تواند به بهبود تعادل دمای بدن و جلوگیری از مشکلات گوارشی کمک کند.
انجام دادن
هل که به خاطر طعم شیرین، معطر و خواص خنک کنندگی خود شناخته شده است، به سم زدایی بدن و بهبود هضم کمک می کند.
زردچوبه
زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است و می تواند به خنک شدن بدن کمک کند و همچنین به دلیل خاصیت سم زدایی آن شناخته شده است.
دانه شنبلیله
دانه و برگ شنبلیله خاصیت خنک کنندگی دارد و به تعادل دمای بدن کمک می کند، همچنین برای بهبود هضم و کاهش التهاب بدن مفید است.