سلامت خانواده

آیا اثرات دهانشویه گیاهی بیشتر است یا شیمیایی؟

نهایی بههانی: از کلرهگزیدین استاندارد طلایی برای جلوگیری از تشکیل پلاک دندان استفاده می شود. در این مطالعه بالینی ، بیماران به طور تصادفی به چهار گروه با استفاده از دهانشویه کلرهگزیدین ، ​​دهانشویه گیاهی ، گیاه گیاهی-کولراکسیدین و نمک طبیعی تقسیم شدند. پس از دو هفته ، شاخص ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج این مطالعه نشان داد که دهانشویه گیاهی می تواند به طور قابل توجهی شاخص های التهاب لثه و پلاک را بهبود بخشد ، اما تفاوت معنی داری با دهانشویه کلرهگزیدین نشان نداد ، اما هیچ یک از عوارض جانبی شستشوی خوراکی کلرهگزیدین در گروه بیماران خوراکی مشاهده نشده است. در حقیقت ، دهانشویه گیاهی در مقایسه با کلرهگزیدین کمترین عوارض جانبی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای کلرهگزیدین باشد.

تازه های طبیعی برای تسکین بوی بد دهان

منابع طب سنتی اقدامات زیادی را برای جلوگیری و درمان بوی دهان از طریق اصلاح تغذیه و استفاده از دهانشویه گیاهی و دئودورانت انجام داده اند.

از منظر طب سنتی ، مهمترین علت بوی دهان گرم و به خصوص صفرا یا پایان حلق است. یبوست ، سینوزیت ، آدامس و مشکلات دندان ، منافذ بر روی لوزه ها و حتی مشکلات کلیه ، کبد و معده ، به ویژه ریفلاکس ، می تواند دلایل دیگری از بوی بد دهان باشد.

نعنا ، دارچین و کرفس را می توان به عنوان دئودورانت های طبیعی دهان ذکر کرد. استفاده از پوره سیب ، گل آلود و بهار نارنجی به تسکین بوی بد ناشی از مشکلات حفره دهان کمک می کند. همچنین می توانید بعد از غذا یک قاشق غذاخوری تخم مرغ را در یک تخم مرغ ده دقیقه ای بخورید. همچنین توصیه می شود خمیر یا دانه های آن را در دهان نگه دارید. اگر بوی بد ناشی از ترشحات گلو و سینوس ها باشد ، می توان با استفاده مداوم از آجیل مانند بادام و آویشن یا آویشن اصلاح کرد.

آیا اثرات دهانشویه گیاهی بیشتر است یا شیمیایی؟

میان وعده

افراد مبتلا به تجمع صفرا در معده باید از خوردن غذاهای چرب و شیرین و به عنوان چاشنی آب ،ماک ، زرشک و آب لیمو در غذاها خودداری کنند. یکی از مفیدترین غذاها Ash -Alo است. ورق های زردآلو ، گلابی و انار نیز مؤثر هستند. همچنین از خوردن غذاهای گرم ، تند ، تند و جسورانه خودداری کنید. این باعث آب خشک و بو می شود.

مردم از خوردن چرب ، آبکی ، سنگین و خمیر مانند اشکار ، ماکارونی ، قارچ و غیره خودداری می کنند. مصرف روزانه عسل و عسل ، کیس و کشته ها ، گل ها ، درختچه ها ، روبان ها و سیب ها ، سیاهی ، خاکستر یا آب و شربت عسل برای از بین بردن همه معده بد و بد بو است.

ریفلاکس یکی از دلایل بوی بد دهان است. افراد دارای ریفلاکس باید از خوردن غذا خودداری کنند و یک قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری بعد از غذا بخورند تا دستگاه گوارش را تقویت کنند.

شام

دهانشویه با آب یا نیم لیوان بابونه جوشانده یک تا دو بار در روز عفونت و ضد التهاب است. افرادی که طبیعت گرم دارند می توانند سرکه را رقیق کرده و دهان را یک یا دو بار در روز بشویید. زیره شبیه به بابونه ضد التهابی است و به تسکین عفونت دهان و التهاب لثه کمک می کند. Sumac ضد میکروبی است و باید آن را با آب جوش مخلوط کرده و آن را در دهان بچرخانید.

جوشانده نعنا ، پونه کوهی و آویشن در آب و سپس عصاره را صاف کرده و غرغره را ضد عفونی می کند. میخک بیشترین مصرف گیاه در زمینه بیهوشی و درد دندان است. ساختن خمیر و پوست آن در بهبود آفت دهان مؤثر است.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا