اخبار سلامت

32درصد ایرانی ها فشار خون بالا دارند/توصیه های طب سنتی چیست؟

روز بین المللی هیدرواسیون ، که سالانه در تاریخ 17 مه برگزار می شود ، آگاهی و ارتقاء راه های جلوگیری ، شناسایی و کنترل فشار خون بالا را افزایش می دهد. شعار امسال ، “فشار خون خود را با دقت اندازه گیری کنید ، آن را کنترل کنید ، زندگی طولانی تری داشته باشید!” اعلام شد

فشار خون بالا همچنان یک چالش مهم در بهداشت عمومی است. یک قاتل ساکت که بیش از 294 میلیون نفر را در منطقه جنوب شرقی آسیا تحت تأثیر قرار داده است. عوامل خطر قابل تغییر رفتاری مانند دخانیات و الکل ، مصرف زیاد نمک ، عدم فعالیت ، رژیم های غذایی ناسالم و استرس روانی همچنان به شیوع آن کمک می کند.

به گفته سیما وزید ، مدیر منطقه ای سازمان بهداشت جهانی در جنوب شرقی آسیا ، فشار خون بالا یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در اثر حملات قلبی و سکته مغزی است. در عین حال ، از هر 10 نفر از هر 10 نفر که فشار خون دارند ، مراقبت مناسبی ندارند.

وی تأکید می کند که تشدید و اجرای ابتکاراتی که باعث تقویت رژیم های سالم ، فعالیت بدنی ، کنترل دخانیات و الکل و کاهش نمک و چربی های ترانس ، مراقبت های بهداشتی اولیه و تأکید بر مشاوره در مورد شیوه زندگی سالم ، استفاده مشابه از پروتکل های درمانی استاندارد ، در دسترس بودن سیستم های فشار معتبر معتبر و در دسترس بودن سیستم های فشار خون معتبر و در دسترس بودن سیستم های فشار خون قابل توجه می شود.

فشار خون بالا به چه معنی است؟

برای جریان خون به شریان های بدن و آوردن مواد مغذی به اندام های مختلف ، نیاز به نیرو برای جابجایی خون وجود دارد. این نیرو فشار خون نامیده می شود که منبع قلب است. فشار خون بین دو سطح حداکثر و حداقل نوسان است. در طول قلب قلب ، خون وارد شریان ها می شود و فشار خون به بالاترین مقدار خود به نام فشار خون سیستولیک می رسد. در زمان استراحت قلب ، هنگامی که خون وارد شریان ها نمی شود ، فشار خون به کمترین میزان فشار خون به نام فشار خون دیاستولیک می رسد.

علائم فشار خون بالا چیست؟

فشار خون بالا معمولاً هیچ علامتی در بیماری اولیه ندارد ، بنابراین بسیاری از افراد این بیماری را جدی نمی گیرند. با این حال ، در برخی موارد ، سردردهای شدید ، درد قفسه سینه ، بینایی تاری ، سرگیجه و علائم ممکن است در افراد مبتلا ایجاد شود.

32 ٪ از جمعیت کشور با فشار خون بالا

براساس اعلام وزارت بهداشت ، 32 درصد از جمعیت این کشور بیش از 18 سال به فشار خون بالا آلوده شده اند. با این حال ، بیش از 40 ٪ از مبتلایان به فشار خون بالا از بیماری خود آگاه نیستند.

عوارض فشار خون بالا چیست؟

از آنجا که فشار خون بالا در اوایل هیچ علامتی ندارد ، بسیاری از افراد این بیماری را جدی نمی گیرند ، اما سکته مغزی ، حمله و نارسایی قلبی ، بیماری کلیوی یا درد قفسه سینه و غیره برخی از عوارض درمان فشار خون بالا است.

راهکارهای تغذیه ای برای کاهش فشار خون

اگرچه بهترین راه برای درمان فشار خون ، مصرف داروهایی است که پزشک شما برای شما تجویز می کند ، رعایت برخی از داروهای غذایی و سنتی نیز به کنترل فشار خون کمک می کند. از جمله:

وزن خود را کاهش دهید. اگر با دریافت رژیم غذایی مناسب از متخصصان تغذیه اضافه وزن دارید ، سعی کنید وزن خود را در محدوده ایده آل و ایده آل حفظ کنید.

آب کافی بنوشید. کم آبی بدن می تواند فشار خون را افزایش دهد ، بنابراین نوشیدن یک لیوان آب می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.

هنگام انتخاب چربی ها ، روغن های اشباع نشده مانند روغن زیتون یا کلزا را انتخاب کنید.

دانه های کامل را به جای نان سفید یا ماکارونی و ماکارونی انتخاب کنید.

هر روز میوه و سبزیجات تازه بخورید. بسیاری از این غذاها سرشار از پتاسیم و فیبر هستند که به کاهش فشار خون کمک می کنند.

آجیل ، دانه یا لوبیا را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید.

مقادیر معتدل پروتئین ، ماهی ، مرغ بدون پوست و سویا بهترین منبع پروتئین سالم است.

توصیه های طب سنتی برای کاهش فشار خون

داروی سنتی ایران توصیه می کند که پاهای خود را بپاشید تا فشار خون خود را کاهش دهید. از منظر طب سنتی ، اولین قدم در فشار خون بالا آب و آب ، از زانو به پایین است.

در منابع پزشکی ایران ، تمایل بدن و خشکی مواد یا خشکی رگ ها و کاهش کشش خون به فشار خون بالا شناخته شده است. بنابراین ، کاهش میزان مواد غذایی و مصرف غذاهای شکمی که چاق نیستند ، مفید است. این موارد شامل کرفس ، کنگر فرنگی ، هویج ، زیتون ، لوبیا ، گشنیز ، جعفری ، لیموترش است.

روغن بدن با روغن زیتون تازه یا روغن بادام شیرین در خلق و خوی لاغر و خشک می تواند مفید باشد.

استفاده از برخی از گیاهان موجود در مواد غذایی می تواند به کاهش فشار خون کمک کند ، از جمله: سیر ، زغال اخته ، قرمز و ریشه گزنه.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا