اخبار سلامت

رویش امید در حرم رضوی/ 1000زوج درمان شده مهمان امام رضا شدند

به گفته خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تاسنیم ، صبح آرام و دلخراش مشهاد پر از نور و امید با طنین انداز دلپذیر بود. ساعاتی بعد ، حیاط های حرم مقدس رضوی بی سر و صدا میزبان پله هایی بودند که هر یک روایت ویژه داشتند. روایت سالهای انتظار ، اشک ناشناخته ، دعاهای سحر و دست که هرگز ناامید نبودند.

در تالار احدی حرم مقدس رازاوی ، گروهی از زوجین به همراه فرزندان خود جمع شدند. از کسانی که سالها پیش زیر گنبد طلایی امام راف (AS) قدم گذاشته بودند ، توسط ملا سؤال شده بودند و اکنون در مجاورت دعاهای نجیب خود حضور داشته اند.

دومین کنفرانس ملی در مورد “Ranish Hope” توسط موسسه تعاونی های تعاونی Basij در روز پنجشنبه ، 25 مه ، در تالار احدی حرم مقدس Razavi ، در نزدیکی امام رضا (AS) مشهور ، با حضور گروهی از مقامات و هزار شورا برگزار شد.

یکی از اصلی ترین محورهای برنامه ملی National Hope ، توزیع جغرافیایی مراکز درمانی ناباروری برای دسترسی آسان و کم به جامعه هدف در سراسر کشور ، فراهم کردن دسترسی عادلانه به خدمات درمانی ناباروری برای زوج های نابارور و کاهش هزینه درمان ناباروری از هزینه های خانوار است.

عیسی مالمیر ، مدیر انستیتوی خدمات درمانی باسیجیان ، در این مراسم گفت که اجرای این پروژه موفقیت آمیز بوده است و می گوید: “ما در حال حاضر چهار پروژه مهم اجرا شده ایم. ایجاد مراکز پزشکی در مناطق کم ارتفاع یکی از این پروژه ها است و ما قصد داریم 500 مرکز پزشکی اولویت را در سراسر کشور ایجاد کنیم تا پایان برنامه های بزرگ ما از نظر بهداشتی ، یکی دیگر از برنامه های بهداشتی من باشد. پایان برنامه توسعه هفتم.

وی خدمات بهداشتی هوشمند را به عنوان یکی دیگر از پروژه های این موسسه ذکر کرد و افزود که این می تواند مقدمه ای برای برنامه پزشکی خانواده باشد. برنامه دیگر “امید” است که در آن ما از استراتژی بسیج ، محبوبیت و هم افزایی بین قاره ای استفاده می کنیم. در سال 1403 ، ما بیش از 100000 زوج نابارور را شناسایی کردیم و وارد برنامه درمانی شدیم و سال آینده ظرفیت درمان را دو برابر خواهیم کرد.

وی گفت: “ما امیدواریم که امسال استراتژی جمعیت و مشارکت نهادها بیشتر تحقق یابد.” ما برنامه ریزی کرده ایم تا 50 ٪ از جمعیت زوج های نابارور را در سالهای آینده پوشش دهیم.

عباس گودارزی ، عضو مجمع مشورتی اسلامی ، همچنین گفت: “در حالی که موسسه خانواده در غرب با بحران روبرو است ، در جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار می گیرد و همه پروژه ها با تمرکز خانواده در حال توسعه هستند.” زایمان به عنوان مؤلفه ای از ثروت و قدرت ملی در نظر گرفته می شود و پیری جمعیت می تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

وی به آمار جمعیتی اشاره کرد: در سال 1996 ، تنها 15 درصد از جمعیت تمایل به بیش از سه فرزند داشتند ، اما این رقم در سال 1396 به 60 درصد افزایش یافته است که این نشان دهنده دیدگاه مثبت جامعه در مورد فرزندآوری است. با این حال ، نرخ باروری در سال 1400 به 1.7 رسیده است که نشان دهنده نیاز به توجه جدی به زیرساخت ها و امکانات زایمان است. مجمع مشاوره اسلامی با تصویب قوانین پشتیبانی ، به دنبال ارائه پشتیبانی جامع از سیاست های فرزندآوری است.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا