درمان بیماران در 4 مرکز پزشکی هسته ای – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار MEHR ، یاسر باس ، عضو هیئت علمی انستیتوی علوم و فناوری هسته ای ، به نقش فناوری هسته ای در تولید انرژی پایدار ، برق هسته ای و سایر جنبه های زندگی اشاره کرد: فناوری هسته ای نقش مهمی در پزشکی ، درمان و کنترل بیماری ها مانند سرطان دارد. از بین بردن فناوری هسته ای از زندگی خاص امروز در ایران یک گروه باورنکردنی است.
وی افزود: نیروگاه بوشر در زمینه برق هسته ای فعال است و نقش مهمی در سوزاندن سوخت فسیلی دارد.
یکی از اعضای دانشکده انستیتوی علوم و فناوری هسته ای اذعان کرد: “بسیاری از کشورها مایل به دسترسی به برق هسته ای هستند و از این نظر ، دو کشور اخیراً وارد این زمینه شده اند.”
این کشور همچنین در مورد ساختار و انتخاب راکتورها برنامه ریزی و تصمیم گیری می کند. سه کشور نیز قراردادی را آغاز کرده اند و می توان در Türkiye ، عربستان سعودی ، کنیا ، اردن و موارد دیگر ذکر کرد.
بولر خاطرنشان كرد: آموزش و ترویج این فناوری و ترغیب نسل های جوان برای ورود به این فناوری بسیار مهم است. اما بیشتر راکتورها قدیمی تر هستند ، بنابراین ما برای بهره برداری و کنترل به یک نسل جدید و پویا نیاز داریم راکتور نیروگاه فعال. این آژانس همچنین المپیاد جدیدی را در این زمینه راه اندازی کرده است که هدف آن تشویق نسل های جوان برای ورود به فناوری هسته ای است.
“تیم دانشجویی ما در ماه آگوست سه مدال برنز و یک مدال نقره کسب کرد و امسال ما در المپیاد دوم شرکت خواهیم کرد و جایگزینی برای انرژی هسته ای وجود ندارد ؛ اگر نیروگاه هسته ای بوشور برچیده شود ، چگونه باید 2 مگاوات برق تأمین شود؟