ارائه خدمات درمانی هلال احمر در 60هتل مکه/خدمات 24 ساعته است

به گفته خبرنگار اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، با راه اندازی 1446 حج ، تیم های تخصصی پزشکی جامعه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در قالب ده ها کلینیک و بیمارستان های سیار در مکه و مدینه مستقر شده اند. این مراکز پزشکی ، با پوشش کامل روز به روز ، آماده ارائه خدمات به بیش از 80،000 زائر ایرانی هستند. در این زمینه ، ما با آن مصاحبه داشتیم Taher Doroudi ، معاون مدیر مرکز پزشکی حج و زیارتما بیشتر از جزئیات مراقبت های بهداشتی ، نحوه استقرار نیروهای پزشکی و روند رسیدگی به بیماران در طول زیارت آگاه هستیم.
مراکز پزشکی هلال احمر در مکه و مدینه کجا قرار دارند؟
ما کاملاً در منطقه زائران ایرانی هستیم. در مدینه ، ما دو مرکز پزشکی داریم که یکی از آنها خدمات 24 ساعته و 16 ساعته را ارائه می دهد. علاوه بر این ، بیمارستان اصلی ما نیز فراتر از محدوده اصلی مدینه است.
در مکه مکه ، حدود 60 هتل که در آن زائران ایرانی در کلینیک های ما در آن فعالیت می کنند. در بیشتر این هتل ها ، کلینیک ها در 24 ساعت فعال هستند و در برخی از آنها خدمات 16 ساعته ارائه می شود. علاوه بر خدمات عمومی ، یک متخصص داخلی در 5 مرکز پزشکی مکه نیز وجود دارد. در چهار مرکز دیگر ، تزریق فعال زنان وجود دارد که در آن پرستاران زن حضور دارند و به زائران خدمات ارائه می دهند.
کلینیک ها و بیمارستان های هلال احمر به زائران چه نوع خدماتی را ارائه می دهند؟
کلینیک های ما در سطح مراقبت های بهداشتی قرار دارند. این موارد شامل ویزیت عمومی ، اندازه گیری فشار خون ، کنترل قند خون ، تجویز دارو و مشکلات پزشکی ساده است. در موارد تخصصی تر ، بیماران به بیمارستان اصلی کرسنت قرمز در مکه منتقل می شوند.
اگر این بیماری به عمل جراحی نیاز داشته باشد ، آیا این سرویس در بیمارستان هلال احمر ارائه می شود؟
خوب براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت سعودی ، هیچ کشوری مجاز به ایجاد یک اتاق عمل مستقل در بیمارستان های خود نیست. بنابراین ، در صورت نیاز به عمل جراحی ، بیمار با هماهنگی با تیم عربی ما به بیمارستان سعودی منتقل می شود و با آمبولانس و جراحی در آنجا انجام می شود. روند پذیرش و پیگیری توسط تیم ما نیز انجام می شود.
آیا تمام خدمات هلال احمر برای زائران ایرانی رایگان است؟
بله ، تمام خدمات پزشکی و دارویی ارائه شده توسط انجمن هلال احمر کاملاً است رایگان است
آیا کادر پزشکی و پزشکی مستقر در این مراکز نیز در آیین های حج شرکت می کنند؟ پس نظر شما در مورد جایگزینی آنها چیست؟
بیش از 70 ٪ از کادر پزشکی ما زیارت را انجام نمی دهند تا بتوانند به طور مداوم به زائران خدمت کنند.بشر 30 ٪ از مشرف به شیفت ها برنامه ریزی شده است و در زمان های خاصی مانند Owee ، Arafat و Mina در کنار زائران قرار دارد. بنابراین ، هیچ اختلال در ارائه خدمات درمانی وجود ندارد و کلینیک ها کاملاً فعال هستند.
آیا شما همه کارمندان خود هستید یا نجات دهنده؟
در زیارت ما یک نجات دهنده نداریم و همه اعضای کارکنان درمان دارای مدرک تخصصی از وزارت بهداشت یا مراکز پزشکی کشور هستند.
تاریخ شروع و پایان مأموریت هلال احمر در عربستان سعودی چیست؟
نیروهای ما در تاریخ 15 ماه مه به عربستان سعودی اعزام شدند و چند روز زودتر از آغاز رسمی عملیات حج مستقر شدند. این خدمات تا آخرین گروه از زائران ایرانی در مدینه یا مکه ادامه خواهد یافت.
پایان پیام/