اخبار سلامت

افزایش گردش ویروس کرونا در کشور/در اماکن عمومی ماسک بزنید

به گفته خبرنگار اجتماعی خبرگزاری TASNIM ، ویروس های تنفسی سالانه تعداد زیادی از افراد را تحت تأثیر قرار می دهند و در برخی موارد منجر به بستری شدن یا در موارد شدید می شوند. اگرچه این ویروس ها سالها در جوامع در حال گردش است و همچنین منجر به سیل های کوچک به ویژه در فصول سرد سال شده است ، اما از آنجا که شیوع بیماری همه گیر کرونا ، حساسیت مردم به این ویروس ها افزایش یافته است. این حساسیت ها پس از فروکش کرونا تا حد زیادی کاهش یافت ، اما اخیراً نامه ای از معاون وزارت بهداشت معاون نگرانی های این کشور را ایجاد کرده است.

در این نامه ، ریشی براساس گزارش های مربوط به سیستم های عدم تحمل و عدم تحمل ، به معاونان بهداشت دانشگاه های پزشکی این کشور در این کشور اشاره کرد و از دستیاران بهداشتی دانشگاه ها و دانشکده های پزشکی کشور خواست تا گزارش عملکرد دوره ای خود را به مرکز مربوطه ارسال کنند.

این نامه بر لزوم استفاده مناسب و مداوم از ماسک ، به ویژه در فضاهای بسته و پرجمعیت تأکید می کند و نظارت منظم بر روی سایت های تجمعی مانند مدارس ، زندان ها و آسایشگاه ها از نظر رعایت استانداردهای بهداشتی تأکید شده است.

رئیس مرکز بهداشت وزارت بهداشت برای مدیریت بیماریهای عفونی همچنین اظهار داشته است که آخرین یافته های سیستم مراقبت و مشاهده عفونت های تنفسی نشان می دهد که نسبت کاوید -1 در طی چند هفته گذشته افزایش یافته است و نسبت این بیماری از دو درصد به چهار درصد افزایش یافته است ، اما دو درصد از نظر سلامتی و مراقبت های بهداشتی افزایش یافته است. است

وی تأکید کرد که یک فشار جدید و خطرناک از کویت 19 در کشور و جهان در حال گردش نیست و آنچه ما مردم جهان را می بینیم و ایران همان سویه های معمولی است که قبلاً دیده می شد.

افزایش فعالیت ویروس های تنفسی در کشور

وی افزود: فعالیت ویروس های تنفسی ، به ویژه کوووید 19 ، افزایش یافته است و این افزایش نسبت به گذشته افزایش یافته است. ” البته ، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که کاوید از خطر خارج شده است ، اما این به معنای پایان کرونا نیست. در یک سال گذشته ، به ویژه از زمستان گذشته ، ویروس آنفلوانزا نسبت به گذشته فعال تر بوده است و حتی ممکن است گفته شود که ویروس گاهی تغییر کرده است. به عنوان مثال ، آنفلوانزا ، که قبلاً در فصول سرد بیشتر دیده می شد ، اکنون به نظر می رسد در فصول غیرعادی دیده می شود.

ابهام در وضعیت دقیق اپیدمیولوژیک ویروس ها

ناجی ادامه داد: وزارت بهداشت داده های مربوط به آزمایشات بصری را دارد و شیوع ویروس ها را دنبال می کند. با این حال ، ما هنوز اطلاعات اپیدمیولوژیکی دقیقی در دسترس نداریم زیرا این افزایش ویروس ها خطرناک است. دلیل این امر این است که تعداد آزمایشات به جز وزارت بهداشت کاهش یافته است.

معاون وزیر بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی

وی همچنین در مورد نامه معاون وزیر بهداشت به دانشگاههای پزشکی که منجر به نگرانی در جامعه شده است گفت: ما از سال گذشته گردش مالی کرونا و آنفولانزا را دیده ایم و اکنون کاوید فعال تر شده است. به همین دلیل وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری ، به مردم توصیه می کند. با این حال ، توصیه های پیشگیری از کرونا مشابه توصیه های قبلی است.

توصیه می شود از ماسک در مکان های شلوغ و بسته استفاده کنید

رئیس مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی اظهار داشت: به مردم توصیه می شود که به مکانهای عمومی مانند مترو ، اتوبوس یا محیط های شلوغ از جمله استفاده از ماسک و شستشوی دست پایبند باشند. مسافت های اجتماعی در مکان های بالا همچنین می تواند به کاهش شیوع کمک کند. این توصیه ها فقط برای محافظت از سلامت عمومی است و نباید باعث ترس شود ، اما باید از آنها تشویق شود تا با مشاهده نکات بهداشتی ، ویروس ها را از انتقال ویروس ها جلوگیری کنند. علاوه بر این ، مردم باید در نظر داشته باشند که برخی از افراد ، از جمله افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف یا قدیمی تر هستند ، بیشتر در معرض خطر هستند ، بنابراین با مشاهده این نکات ، می توانیم شیوع ویروس ها را کاهش داده و از افرادی که آسیب پذیرتر هستند محافظت کنیم.

سال گذشته کمتر به واکسن های آنفولانزا خوش آمدید. توصیه های سیاست گذاران

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشته اظهار داشت که علاوه بر اقدامات بهداشتی ، سیاست های بهداشتی نیز مهم است. وی گفت: واکسن های آنفلوانزا سال گذشته به مبلغ محدودی وارد کشور شدند و بسیاری از افراد نتوانستند به واکسن های خارجی دسترسی پیدا کنند. در عین حال ، واکسن های آنفلوانزا ، که نتیجه تلاش تولید کنندگان داخلی است ، نتوانست توجه کافی را به خود جلب کند ، که منجر به تعدادی از افراد و کارمندان بهداشتی شد که واکسن را دریافت نکردند. این امر مستلزم تحقیقات توسط وزارت بهداشت است تا دلایل اعتماد به نفس ناكافی مردم به توانایی داخلی ، شفافیت و توضیحات را كه افراد نیز می توانند اطمینان حاصل كنند كه این واكسنها مؤثر و بی خطر هستند ، ارائه دهد زیرا اقدامات لازم برای جلوگیری از بیماری های تنفسی برای افراد مختلف ، به ویژه كاركنان مراقبت های بهداشتی ، افراد مسن و كودكانی كه در معرض خطر بیشتری هستند. نکته دیگر در مورد داروهایی است که می توان در کرونا تجویز کرد ، یکی از داروهای مورد استفاده برای جلوگیری از بیماری شدید و مرگ و میر در افراد مسن و کسانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، paxlovid است که در برخی از بیماران می تواند از بستری شدن در بیمارستان جلوگیری کند و شدت بیماری را کاهش دهد.

نیاز به به روزرسانی واکسن های کرونا با ظهور سویه های جدید

متخصص ویروس پزشکی گفت: “به روزرسانی واکسن ها بر اساس سویه های جدید تاج ممکن است از نظر اقتصادی برای کشور قابل استفاده نباشد ، اما لازم به ذکر است که کاوید با ما نخواهد بود.” شدت و ضعف ویروس ممکن است تغییر کند ، اما ویروس کاملاً از بین نمی رود. ما امیدواریم که کاوید به اندازه سالهای گذشته شیوع نداشته باشد ، اما همیشه در جهان ممکن است که اوضاع به طور غیر منتظره ای تغییر کند. بنابراین ، ما باید در صورت افزایش شیوع ، داروها و واکسن های مناسب را آماده کنیم.

ویروس کرونا گردش ویروس جدیدی نیست

رئیس مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی اظهار داشت که ویروس دایره ای ویروس جدیدی نیست ، اظهار داشت: بر اساس قتل جهان ، سویه های Ominicron هنوز در حال پخش است. البته ، من نمی توانم دقیقاً بگویم که در حال حاضر کدام زیر گونه ها در کشور هستند ، اما طبق گزارش های جهانی ، گونه هایی مانند JN1 و LP.8.1 در حال گسترش هستند. این سویه ها از سال 2023 و به ویژه در اواخر سال 2024 مشخص شده اند. این سویه ها دارای جهش در پروتئین سنبله هستند که سرعت انتقال و انتقال ویروس را افزایش می دهد. همچنین ، این جهش ها باعث می شود ویروس از سیستم ایمنی بدن فرار کند ، به این معنی که ممکن است سیستم ایمنی بدن به طور کامل ویروس را تشخیص نداده و خنثی کند. در مقایسه با گونه های قبلی ، سویه های جدید قدرت بیماری زا کمتری دارند ، اما انتقال آنها هنوز سریعتر است و در برخی موارد از سیستم ایمنی بدن فرار می کند. این ویژگی ها باعث می شود که این سویه ها همچنان تهدیدی برای سلامت عمومی باشند.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا