سلامت خانواده

آیا آب نخل و آب نبات برای از بین بردن کولیک نوزادان مفید است؟

به گفته خبرگزاری IMNA ، وزارت بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به تصور غلط از اینکه آیا تاریخ ، آب نبات و داروهای گیاهی به کودک برای از بین بردن داده می شود. کلیشه مفید؟ ، نوشت:

دانشکده شرایطی است که در آن کودک در سه ماه اول زندگی ، بیش از سه ساعت در روز ، بیش از سه روز از هفته گریه می کند. علت کلیشه مشهور نیست ، اما در بیشتر نوزادان سه تا چهار ماه برطرف می شود. اول ، دلیل ازدحام جمعیت باید شناخته شود. یکی از این دلایل گرسنگی است ، بنابراین سعی کنید شیر کودک را بدهید تا ببینید مشکل گرسنگی کودک است یا خیر. ممکن است کلیشه درد ناشی از بیماری ، سرماخوردگی یا گرمای شدید.

نوزادان همچنین ممکن است به غذاهای موجود در رژیم غذایی مادر یا یکی از مؤلفه های شیر مادر خود حساسیت داشته باشند. غذاهایی مانند شیر ، تخم مرغ ، آجیل و گندم تأثیر مستقیمی در رژیم غذایی مادر دارند.

این غذاها گاهی اوقات می توانند باعث واکنش های رژیم غذایی و مشکلات دستگاه گوارش مانند درد شکم ، گرفتگی عضلات و اسهال در کودک شوند. نوزادان همچنین ممکن است به پروتئین موجود در شیر شیر مبتنی بر شیر یا لبنیات مصرف شده توسط مادر حساسیت داشته باشند. اگر کودک بعد از یک ساعت بعد از شیردهی زیاد گریه کند یا آب دهان را افزایش دهد ، یا اگر کودک یبوست یا اسهال داشته باشد ، ممکن است آلرژی رژیم غذایی داشته باشد. علائم آلرژی به شیر گاو شامل اگزما ، خس خس ، اسهال یا استفراغ است. خستگی کودک نیز یکی از دلایل گریه است. اگر این علل برطرف شود و کودک همچنان گریه کند ، والدین باید با کارمندان مراقبت های بهداشتی صحبت کنند.

دادن هرگونه غذا به نوزادان ، کولیک را بهبود می بخشد و نوزادان تا شش ماهگی فقط باید شیرده شوند یا هنگامی که شیر مادر ممنوع است ، مگر اینکه کارمندان مراکز مراقبت های بهداشتی و پزشک نوزادان چیز دیگری بگویند. اگر این علت کولیک شیر خشک کودک باشد ، ممکن است شیر ​​خشک خاص دیگری به شیر ضد آلرژیک داده شود.

اگر این علت کولیک شیر مادر باشد ، ممکن است یک رژیم غذایی ضد حساسیت و کمالرژیک توسط یک رژیم غذایی و رژیم غذایی تجویز شود. به عنوان مثال ، یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی ممکن است گروه های رژیم غذایی از جمله شیر ، تخم مرغ ، آجیل و گندم را از بین ببرد ، اما غذاهای دیگر را در رژیم غذایی مادر قرار می دهد که مواد مغذی را جبران می کند. بنابراین ، هرگونه تغییر در رژیم غذایی مادر باید با هماهنگی با یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی انجام شود. “

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا