اخبار سلامت

بررسی حلال بودن افزودنی های غذایی/ تایید حلیت E471

حسین رستگار با اشاره به نگرانی مصرف کنندگان از افزودنی E471 ، گفت: “این ماده ممکن است از منابع گیاهی یا حیوانی تهیه شود.”

وی گفت: شرکت ها برای به دست آوردن مجوز از سازمان غذا و داروی ، باید اطلاعات دقیقی در مورد منابع اولیه خود ارائه دهند ، از جمله توضیح اینکه آیا E471 منابع گیاهی یا حیوانات است و در صورت استفاده از منابع حیوانات باید نوع حیوانات را مشخص کرد.

رئیس مرکز ملی تحقیقات مواد غذایی و داروی برای تحقیقات حلال ، با اشاره به تأیید مواد افزودنی مونو دیگلیلراید (E471) ، افزود: بیشتر E471 مورد استفاده در صنایع غذایی یک منبع گیاهی است.

وی گفت: سازمان غذا و داروی اسناد ارائه شده توسط شرکت ها را با دقت بررسی می کند و اگر اسناد کافی نباشد ، آزمایش هایی را انجام می دهد ، بنابراین صدور مجوز و محصولات تأیید شده تحت نظارت دقیق است و هیچ نگرانی برای این امر وجود ندارد ، اما وقتی محصولات در معرض غذا و پزشکی قرار می گیرند. این نگرانی به ویژه در مورد قاچاق محصولات که به طور غیرقانونی وارد کشور می شوند حساس است. کالاهای قاچاق فرآیندهای کنترل شده را طی نمی کنند و منبع و کیفیت این محصولات سخت تر می شود.

رئیس مرکز ملی تحقیقات مواد غذایی و مواد مخدر ، با اشاره به تهدیدهای قاچاق مواد غذایی ، خاطرنشان کرد: “نظارت دقیق بر واردات و پیشگیری از قاچاق از اهمیت زیادی برخوردار است.” این می تواند از ورود محصولات غیرمجاز و بی کیفیت جلوگیری کند و از سلامت عمومی جامعه اطمینان حاصل کند.

شایان ذکر است که E471 یک ماده افزودنی غذایی است. این امولسیفایر است که برای ترکیب چربی و آب در محصولات غذایی استفاده می شود و به عنوان یک بافت ، پایداری و ماندگاری محصولات مورد استفاده قرار می گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا