سلامت خانواده

نحوه جلوگیری از رها کردن پرستاران – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

عباس عباازاده با اشاره به چالش های موجود در مسیر حرفه ای پرستاران ، گفت: “نقش پرستاران محدود به خدمات بالینی نیست ، اما آنها یکی از ستون های اصلی حفظ ، ادامه و ارتقاء سلامت جامعه هستند.” بنابراین ، توانمندسازی پرستاران باید به عنوان یک اولویت استراتژیک در سیاست گذاری کلان سلامت در نظر گرفته شود.

وی توانمندسازی را یک مفهوم فراگیر توصیف کرد و افزود: تقویت پرستاران صرفاً با آموزش مهارت انجام نمی شود. در عوض ، این فرایند باید ابعاد مختلفی از جمله آموزش مداوم ، سلامت روان ، رفاه شغلی ، امنیت حرفه ای و رشد و پیشرفت شغلی را شامل شود. نه تنها کیفیت این خدمات پرستاری نه تنها کیفیت خدمات پرستاری را بهبود می بخشد بلکه از فرسودگی و ترک کار نیز جلوگیری می کند.

یکی از اعضای وابسته آکادمی علوم پزشکی همچنین در مورد طراحی و راه اندازی داشبوردهای مدیریت هوشمند مدیریت منابع انسانی در زمینه پرستاری گفت: این سیستم ها می توانند نقش موثری در نظارت دقیق تر داده های منابع انسانی ، توزیع برق متعادل و شناسایی نیازهای آموزشی و حمایتی پرستاران داشته باشند. تحول دیجیتال در زمینه پرستاری راهی برای ادغام فرآیندها و بهره وری بیشتر از منابع موجود است.

مدیر کل دفتر بهبود سرمایه انسانی و بهبود بخش پرستاری وزارت بهداشت تأکید کرد: از ظرفیت های اقتصادی نیز باید برای حمایت از این برنامه ها استفاده شود.

عباس زاده به تحولات سیستم بهداشت و درمان اشاره کرد: توانمندسازی پرستاران انتخابی نیست بلکه یک ضرورت حیاتی برای اطمینان از کارآیی ، مقاومت و پایداری سیستم بهداشتی است. بدون یک پرستار توانمند ، هیچ سیستم بهداشتی نمی تواند در ارتقاء کیفیت و ایمنی خدمات به اهداف خود برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا