چگونه می توان تخم های خام را در خانه پاستوریزه کرد؟

نهایی بههانی: همیشه نگرانی در مورد مصرف تخم مرغ عسل یا سس های سفید یا برخی دسرها و ترکیباتی که از تخم مرغ خام استفاده می کنند ، چگونه تخم مرغ سالم برای محافظت از خطر باکتری های بالقوه خام یا نیمی از آب استفاده می شود.
مهمترین آلودگی تخم مرغ چیست؟
دکتر نصرین میدنیا ، یک متخصص غذا و فناوری در مصاحبه با اخبار آنلاین گفت: “مهمترین آلودگی که می تواند باعث مسمومیت یا تب در انسان شود ، نوعی باکتری به نام سالمونلا است که مستقیماً از مرغ به تخم مرغ یا پوسته آلوده منتقل می شود.” معمولاً 4-5 ساعت پس از مصرف تخم های آلوده ، عوارض ناراحت کننده مانند اسهال ، استفراغ و درد شکم و بیشتر در افراد با استعداد مانند سالمندان ، زنان و کودکان باردار. راه اصلی برای از بین بردن این باکتری موذیانه ، پخت کامل تخم مرغ است.
اما روش دیگری برای از بین بردن باکتری وجود دارد که به موجب آن می توان از تخم مرغ ها در غذاها نیز استفاده کرد. در صنعت ، سفیده ها و زرده ها معمولاً از پوسته و در فرآیند دمای پاستوریزه و جداگانه جدا می شوند ، اما در روش خانه می توانیم بدون هیچ یک از پوسته تخم مرغ را پاستوریزه کنیم.
پاستوریزاسیون تخم مرغ
تعدادی تخم مرغ سالم و غیر خرد را انتخاب کنید. آنها را در یک گلدان تمیز ترجیحاً یک لایه قرار دهید. برای پوشاندن حداقل 1-5 سانتی متر روی سطح تخم ها به یک آب تمیز اضافه کنید. گلدان را روی حرارت بگذارید و از دماسنج دقیق مواد غذایی استفاده کنید تا به تدریج به دمای آب تا 2 تا 2 درجه سانتیگراد برسید. این مرحله به دقت بالایی نیاز دارد. با رسیدن به این دما ، گرما را کاهش دهید تا درجه حرارت 1 تا 2 دقیقه ثابت نگه دارد. در این زمان ، گرما به تخم مرغ نفوذ می کند و سالمونلا را بدون پخت کامل غیرفعال می کند. این دما و زمان تعادل بین ایمنی و نگهداری کیفیت است. پس از اتمام زمان ، تخم مرغ ها را با دقت از آب گرم جدا کرده و بلافاصله در یک ظرف آب سرد یا آب یخ قرار دهید تا پخت متوقف شود.
نکات طلایی که باید بدانید
سفیده های تخم مرغ پاستوریزه ممکن است کمی مات تر از تخم مرغ های خام به نظر برسند. این به دلیل پروتئین حساس به گرما با این دما است. این تغییر جزئی معمولاً تأثیر معنی داری بر ارزش غذایی یا خصوصیات عملکردی تخم مرغ ندارد.
تخم مرغ های پاستوریزه با پوسته سالم می توانند حدود 1 تا 2 هفته پس از خشک شدن کامل ، مانند تخم مرغ معمولی ، در یخچال نگهداری شوند. اگر تخم مرغ پاستوریزه شکسته شد ، مایع تخم مرغ را در یک ظرف شیشه ای تمیز با یک درب بسته در یخچال نگه دارید و بهتر است حداکثر یک هفته با بهداشت کامل مصرف کنید.
اما قابل توجه است که پاستوریزاسیون خانگی یک روش علمی برای کاهش خطر سالمونلا است ، اما کنترل دقیق دما در خانه از صنعت دشوارتر است. بنابراین ، در حالی که این روش مفید است ، تخم های پاستوریزه تجاری ، به ویژه برای افراد آسیب پذیر ، گزینه ای امن تر هستند.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین