غذاهایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهند

Zeinab Kamrani: غذاهای غذایی شامل طیف گسترده ای از محصولات هستند که اغلب حاوی مقادیر زیادی قندهای اضافه شده ، نمک و چربی های ناسالم و همچنین مواد نگهدارنده و رنگهای خوراکی مصنوعی هستند. به عنوان مثال: نوشیدنی ها ، ضد گوشت ، میان وعده های بسته بندی شده ، چیپس سیب زمینی ، پیتزا ، بیسکویت و غلات صبحانه.
مطالعات قبلی خطرات احتمالی هر ماده یا ترکیب را به طور جداگانه مانند رنگ های غذایی ، مواد نگهدارنده ، روغن های گیاهی یا آلودگی هایی که از بسته بندی وارد مواد غذایی می شوند ، بررسی کرده اند. با این حال ، مطالعه جدید بر تعامل مضر ناشی از مخلوط دو ترکیب یا دو ماده در یک غذای خاص متمرکز شده است.
به گفته شبکه CNN ، تیم مطالعه دریافت که ترکیب این مواد در یک محصول یا مواد غذایی خاص منجر به یک واکنش مضر می شود که ارتباط نزدیک و ملموس با دیابت نوع 2 دارد.
محققان داده های تغذیه ای و بهداشتی را از بیش از 6000 بزرگسال فرانسوی که در مورد رژیم غذایی روزانه آنها خواسته شده بود (قبل از بررسی دقیق مواد تشکیل دهنده این غذاها) تجزیه و تحلیل کردند. محققان همچنین سلامت شرکت کنندگان و بیماری های متحمل شده به خصوص دیابت را مورد بررسی قرار دادند.
این تیم دریافت که ترکیبی از دو ماده در هر غذایی بدون در نظر گرفتن عوامل اجتماعی ، شرکت کنندگان جمعیتی و شیوه زندگی ، با افزایش خطر ابتلا به دیابت همراه است.
Metilld Tuyeh ، محقق ارشد گروه تحقیقات تغذیه در انستیتوی ملی تحقیقات پزشکی و تحقیقات پزشکی گفت: “تولید کنندگان مواد غذایی غالباً انواع مواد افزودنی غذایی را در هر غذایی که تولید می کنند ترکیب می کنند.” به عنوان مثال ، یک نوشیدنی رژیم غذایی حاوی ترکیبی از شیرین کننده های مصنوعی ، رنگ خوراکی ، کارامل و اسید سیتریک است. همین مورد در مورد غلات ما یا صبحانه نیز صادق است.
وی افزود: “علاوه بر استفاده از این مواد در کنار هم برای تهیه غذا ، مردم اغلب ترکیبی از این غذاها را همزمان می خورند که باعث می شود آنها در معرض خطر دیابت قرار بگیرند.” به عنوان مثال ، ممکن است یک فرد همبرگر یا هات داگ را با سیب زمینی بخورد و یک نوشیدنی بخورد. این تعامل بین مواد شیمیایی موجود در این مواد غذایی را افزایش می دهد و باعث آسیب جدی به ویژه دیابت می شود.
تیم مطالعه بر لزوم انجام تحقیقات بیشتر برای درک تعامل احتمالی مواد افزودنی مواد غذایی بر متابولیسم تأکید کرد.
منبع: شرق مرکزی
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین