میراث شهید کشوری در سیستم بهداشتی چه بود؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

وزیر پیشین بهداشت و آموزش پزشکی دولت مهر در اولین کنفرانس شهید کشوری و حاکمیت بهداشت شرکت کرد و گفت: “برخی از مدیران به مدت سه سال تحت تأثیر هشت سال قرار گرفته اند و شب و روز مردم به مردم خدمت می کردند ، تا خدمات وی صرفاً نبود.”
آینولایی گفت: “تجربه همه گیر کرونا بار دیگر اهمیت سلامت عمومی را به عنوان محور پایداری در سایر بخش ها اثبات کرده است.” بسته شدن مدارس ، دانشگاه ها ، بازارها و کاهش فعالیت های اقتصادی نقش زیرساخت های بهداشتی را نشان داد. در این دوره ، دولت با مدیریت بحران ، شرایط وحشتناک اولیه را برای ثبات نسبی ایجاد کرد.
وی ادامه داد: ایران دارای اسناد مهم بهداشتی بالادست در زمینه بهداشت است ، از جمله سیاست های کلی سیستم بهداشتی عالی رهبر ، نقشه علمی جامع کشور ، مرحله دوم انقلاب ، قانون حمایت از خانواده و جمعیت.
وی در مورد تحول در سیستم بهداشت و درمان در سیستم بهداشت و درمان گفت: محورها مانند پیشگیری به جای درمانی ، عدالت در ارائه خدمات درمانی در مناطق مختلف کشور ، مبارزه با فساد و تضاد منافع ، مسئولیت اجتماعی و مسئولیت ، نوآوری ، فناوری و فناوری. سیاست های مبتنی بر سلامت در سیزدهمین دولت است.
وی افزود: حدود 6000 متر مربع پروژه های بهداشتی در مناطق محروم و کم کشور در طی سه سال گذشته اجرا شده است. همچنین ، ارتقاء کمی و کیفی خدمات پزشکی در دوره Corona یکی از دستاوردهای برجسته دولت بود.
اینولایی گفت: “استفاده از پرونده های بهداشت الکترونیکی با اتصال به کد ملی یکی از محورهای آینده در سیاست های بهداشتی بود.” این اقدام با هدف نظارت دقیق بر وضعیت سلامت مردم و توسعه خدمات خود مراقبت در زمینه خانواده انجام شده است.
وی به لزوم ایجاد منابع مالی پایدار اشاره کرد: اولویت پارلمان بر سلامت و جذب مشارکت نیکوکاران و ذینفعان به عنوان استراتژی های کلیدی تأکید شد. همکاری های بین المللی ، به ویژه با کشورهای همسایه در حوزه بهداشت ، از سایر محورها نیز هست.
وزیر پیشین بهداشت و آموزش پزشکی اظهار داشت: در طول اجرای یکی از بزرگترین برنامه های بهداشتی و بهداشتی در کشور ، بیش از 5 میلیون نفر در پروژه غربالگری و فقط کوه های یخ مشکلات بهداشتی مردم شرکت کردند. بسیاری از شرکت کنندگان بدون دانستن آن ، فشار خون بالایی داشتند. این آگاهی اغلب هنگامی حاصل می شود که بیمار دچار قلب یا سکته مغزی شود و به مراکز پزشکی برود.
آینولایی افزود: رهبر عالی انقلاب ، در ملاقات با دولت سیزدهم ، اولین تقاضای کورونا را خوانده بود. دولت در دهه فجر قول کنترل تاج را داد. اما به گفته مقامات ، با همکاری دولت ، مردم و نهادها ، کنترل اپیدمی سه ماه قبل از وعده و در ماه دسامبر محقق شد. در آن زمان ، کشورهایی مانند ایالات متحده هنوز هم روزانه سه مرگ و میر را تجربه می کردند.
وی گفت: در ماه های اولیه دولت سیزدهم ، واردات واکسن شتاب گرفت و در عین حال تولید داخلی تقویت شد. نرخ واکسیناسیون بیش از 5 میلیون دوز بود. با افزایش واکسیناسیون ، منحنی مرگ روند نزولی را در پیش گرفت.
در زمینه آموزش عالی ، پروژه های بزرگ ، از جمله ایجاد شاخه اول دانشگاه علوم پزشکی ایران در کربلا ، اجرای چهار پروژه آموزشی در کشور با مساحت 5000 متر مربع ، استخدام دانشکده های مذهبی و متخصص ، افزایش دوام نخبگان و کاهش ظرفیت مهاجرت ، دستیابی به 5 ٪.
وی افزود: در زمینه درمان ، اقدامات مهم ، از جمله تحقق تعرفه های پزشکی در بخش دولتی و خصوصی و نزدیکی آنها ، ایجاد یک راهنمای بالینی برای خدمات بستری ، توسعه زیرساخت های بهداشتی در مناطق محروم و افزایش دسترسی به پزشکان متخصص ، بهبود گردشگری سلامت و بهبود کیفیت تجهیزات داخلی پزشکی.
در اوج بحران بحران ، تیمی از پنج استاد دانشگاه علوم پزشکی با کمک اجماع علمی راهکارهای مؤثر برای کنترل بحران فراهم کردند. در آغاز دولت ، تعداد کرونا بیش از 6000 نفر در روز بود. اما این رقم به تدریج با سیاست های کنترل کاهش یافت.
وزیر پیشین بهداشت و آموزش پزشکی همچنین اظهار داشت که در پیک ، عفونت در کودکان دو برابر شده است. با این حال ، با تجهیز مراکز پزشکی و تقویت تختخواب بیمارستان ، پاسخگویی سیستم بهداشتی بهبود یافته است.
وی به منظور کاهش هزینه های بهداشتی برای عموم ، اذعان کرد که بیمه درمانی با پوشش رایگان 5 میلیون نفر از افراد کم درآمد از پنج دکوراسیون درآمد اول گسترش یافته است. بسیاری از این افراد بدون اطلاع قبلی تحت پوشش قرار گرفتند تا بار مالی این بیماری را برای خانواده ها کاهش دهند.
وزیر پیشین بهداشت و آموزش پزشکی گفت: یکی از مهمترین تصمیمات بهداشتی در سیزدهمین دولت خدمات پزشکی رایگان برای کودکان زیر 5 سال بود. این نه تنها یک اقدام حمایتی بلکه سرمایه گذاری در آینده سلامت کشور است.
آیین اللهی اذعان کرد: کودکی که بیمار می شود ، در صورت عدم درمان ، ممکن است تا 1 یا 2 سال به عنوان یک بیمار زندگی کند ، این به معنای تحمیل زمان مزمن به سیستم بهداشتی است. به عنوان مثال ، اگر یک بیماری چشم در دوران کودکی تحت درمان قرار نگیرد ، کودک چشم تنبل خواهد داشت و دیگر نمی توان 3D را درمان کرد.
وی افزود: با وجود همه مضرات ، مشکلات و محدودیت های مالی ، ما باید منابع خود را در اولویت قرار دهیم. ” درمان کودکان امروز اطمینان از سلامت این کشور در دهه های آینده است.
اینولایی با اشاره به اجرای گسترده پروژه کاشت حلزون حلزون ، گفت: “اگر کودک ناشنوا قبل از 6 سالگی تحت درمان قرار نگیرد ، زبان وی باز نخواهد شد. تاکنون کاشت حلزون برای حدود 5 کودک با ضعف شنوایی انجام شده است. این اقدامات سرمایه گذاری بزرگی برای آینده کشور است.
وی تأکید کرد: این کودکان اگر به موقع تحت درمان قرار نگرفتند ، تا آخر عمر در معلولیت بودند. اما امروز آنها می توانند به جامعه بازگردند و نقش ایفا کنند.
اینولایی از ایجاد 6000 تخت بیمارستان جدید در کشور خبر داد و ادامه داد: بسیاری از بیمارستان های جدید قبلاً پرنده شده و رها شده بودند. اما امروز ، در همان مکان ها ، مراکز پزشکی پیشرفته فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت: در تهران ، بیمارستان حضرت مهدی در همان زمان با نیمی از شوانن و در عید الجدیر باز شد ، بیمارستان غدیر شروع به کار کرد. همچنین ، بیمارستان حاج قاسم سلیمانی با جمعیت بیش از 6000 نفر که قبلاً فاقد هر مرکز پزشکی بودند ، در شهر فردیس افتتاح شد.
در بخش دیگری از اظهارات خود ، اینولایی با اشاره به حضور رئیس جمهور در افتتاحیه ، گفت: “آقای ریزی اغلب در بیمارستان ها شرکت می کرد. در تعامل با بیماران ، به ویژه کودکان ، آنها با دقت رفتار می کردند و پدری می کردند.
وی افزود: آخرین نمونه سفر وی به استان مازندران بود که روز پنجشنبه ، بیمارستان قم افتتاح شد. با وجود مدت زمان محدود ، آقای ریزی با پرستاران صحبت کرد و این الگویی برای حاکمیت دلسوزانه در زمینه بهداشت است.
اینولایی با اشاره به اقدامات گسترده دولت در زمینه بهداشت ، گفت: “صندوق حمایت از بیماران یکی از مراحل پشتیبانی مهم بود که در سال 6 توسط مجلس تصویب شد و با اعتبار بیش از 5 تریلیون دلار آغاز شد.”
وزیر پیشین بهداشت و آموزش پزشکی گفت: امسال این اعتبار به 4 تریلیون تومانس افزایش یافته است و صندوق اکنون برای چهار نوع بیماری پوشش پزشکی را تأمین می کند. دکتر حاج بابی برای پیگیری این کار سخت تلاش کرد.
وی خاطرنشان کرد: در این زمینه ، در این دوره ، دو بیمارستان مجهز یا نوسازی شده و ظرفیت مراکز دندانپزشکی به بیش از دو برابر رسیده است. دو مرکز دندانپزشکی جدید وجود داشت که می تواند برخی از مشکلات جدی افراد در این منطقه را کاهش دهد.
وی گفت: “تهیه غذا و دارو همیشه یکی از اولویت های دولت بوده است.” در حین شیوع کرونا ، ما در این زمینه کاستی های زیادی داشتیم ، اما با مدیریت منابع ارزی و انجمن شرکتهای مبتنی بر دانش ، این کمبودها تا حد زیادی برطرف شد.
مسئله مهم حفظ تعادل بین واردات و صادرات داروها ، بهبود کیفیت تولید داخلی و مدیریت قیمت دارو و تجهیزات پزشکی است. اگر قیمت دارو بسیار زیاد باشد و بیمه نتواند آن را پوشش دهد ، مردم تحت فشار قرار می گیرند.
وی افزود: “بارها و بارها در جلسات کابینه تأکید شده است که باید این دارو تهیه شود ، حتی اگر بودجه محدود باشد.” این برای دولت از اهمیت زیادی برخوردار است.
وزیر پیشین بهداشت و آموزش پزشکی گفت: “در زمینه تحقیق و فناوری ، از مقاله ای با محوریت مقاله صورت گرفته است. تحقیقات اکنون به تحقیقات کاربردی هدایت شده است ، و دانشگاه ها در حال انجام یک مأموریت مبتنی بر مأموریت هستند.
وی افزود: تعداد شرکتهای دانش بهداشتی به 5 افزایش یافته است که نشان می دهد 5 ٪ افزایش دارد. همچنین ، برای اولین بار ، 4 مرکز نوآوری در سلامت در کشور وجود داشته است.
وی گفت: “در بخش فرهنگی و دانشجویی ، اقدامات ارزشمندی انجام شد.” این برنامه ها باعث ترویج فرهنگ اسلامی ، ایجاد فضاهای امیدوار و حمایت از گروه های جهادی برای ساختن یک نسل مؤمن و متخصص می شود.
وزیر پیشین بهداشت و آموزش پزشکی تأکید کرد: اولین جشن ملی فارغ التحصیلی سیستم بهداشت و درمان نیز بیش از 6000 فارغ التحصیل حضور داشت که این یک گام مهم در جهت هویت علمی و اجتماعی بود.
وی افزود: در حوزه دیپلماسی بهداشت ، ادامه حضور جمهوری اسلامی ایران در سازمان بهداشت جهانی و جلسات بی شماری با وزرای بهداشت. توافق نامه های دو جانبه امضا شده است و ایران محصولات تولید داخلی خود را در نمایشگاه های بین المللی معرفی کرد.
در ونزوئلا ، نمایشگاهی برگزار شد که محصولات دارویی و تجهیزات پزشکی ایرانی بسیار مورد استقبال قرار گرفت. یک دستگاه اندازه تلفن همراه که قادر به ثبت کاردیوما بود ، یکی از تجهیزات تعجب آور برای بازدید کنندگان بود.
وی افزود: همکاری های بی شماری با کشورهایی مانند تاجیکستان ، عربستان سعودی و مصر آغاز شده است و سلامتی به عنوان دروازه ای برای ارتباطات بین کشورها نقش دارد. وزیر بهداشت سعودی و سایر کشورها نیز از روابط مبتنی بر سلامت استقبال کرده اند.
اینولایی با اشاره به موضع رسمی ایران در نشست منطقه ای سازمان بهداشت جهانی ، خاطرنشان کرد: در این اجلاس ، رژیم صهیونیستی به دلیل جنایات خود در غزه به طور رسمی محکوم شد. این اقدام با حمایت بسیاری از کشورهای فعلی همراه بود.