میوه های تابستانی که سطح اسیدی بدن را کاهش می دهد

میوه های تابستانی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مفیدی هستند که به طور طبیعی سطح اسیدی بدن را کاهش می دهند ، میزان بالای اسید اسیدی موجود در خون باعث تورم و درد می شود ، بنابراین به آن نقرس می گویند ، مصرف داروهای مناسب و تغییر سبک زندگی می تواند به کنترل سطح اسیدی کمک کند.
گیلاس
گیلاس یک میوه تابستانی است که می تواند سطح اسیدی را به طور طبیعی کاهش دهد زیرا حاوی آن است وابسته به آنتوسیانین آنتوسیانین ها دارای خواص ضد التهابی هستند که خطر نقرس را کاهش می دهد.
هندوانه
هندوانه مانند یک دیورتیک طبیعی عمل می کند و باعث می شود سموم اضافی و اسید اوریک از بدن دفع شود ، آب زیادی دارد و به شما در آبرسانی کمک می کند.
مرکب
میوه های مرکبات مانند پرتقال و لیموهای زیاد از ویتامین C برخوردار هستند و اسید اسیدی را کاهش می دهند و ترکیبات مرکبات باعث می شوند که ادرار بیشتر قلیایی باشد ، و همچنین با اسید اسیدی پیوند می زند و آن را دفع می کند.
آناناس
آناناس حاوی آب زیادی است و از نظر آنتی اکسیدان ها و ویتامین C بسیار زیاد است که باعث می شود بدن از طریق ادرار سموم شود ، و همچنین آنزیمی به نام آنزیم. برملین این به کاهش التهاب کمک می کند ، علاوه بر آناناس حاوی قندهای طبیعی است که سطح اسیدی بدن را متعادل می کند.