اولویت اصلی وزارت بهداشت ، اجرای برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع است

Taher Mohabati بر لزوم تجدید نظر در سیستم برنامه ریزی کشور در کنفرانس توسعه دانشگاه ها و علوم پزشکی در سراسر کشور و سازمان های مربوط به برنامه ریزی سازمانی تأکید کرد.
وی افزود: با اشاره به اینکه یکی از مؤلفه های اصلی سیستم حاکمیت ، برنامه ریزی دقیق و دقیق است ، وی افزود: عدم برنامه ریزی باعث حرکت روزانه و غیر ضروری سازمان ها می شود و این است مشکل این نه تنها به سازمان آسیب می رساند بلکه به سیستم مدیریت کشور نیز آسیب می رساند.
معاون مدیر مدیریت و توسعه وزارت بهداشت از تغییر ساختارها و برنامه ها ضمن تغییر مدیریت انتقاد کرد: برنامه های عملیاتی باید پایدار باشند و بر اساس گزارش های مستند و داده های دارای گرا ، در حالی که امروزه مهمترین عدم وجود سیستم برنامه ریزی ما برنامه واقعی و اجرایی است.
محاباتی گفت: “برنامه هایی که کمی و قابل اندازه گیری نیستند ، نه تنها به درستی اجرا می شوند ، بلکه نظارت و ارزیابی نیستند.” در حالی که دولت و پارلمان بر لزوم تدوین برنامه های عملیاتی تأکید می کنند ، ما هنوز شاهد اجرای نقاط ضعف هستیم.
وی شامل الزامات مهمی برای موفقیت برنامه ریزی عملیاتی ، از جمله اعتقاد و تعهد به بالاترین اختیارات سازمان به برنامه عملیاتی ، جلوگیری از برنامه ریزی سطحی و غیرمجاز برای دیگران ، مشارکت کارمندان در تهیه یک برنامه عملیاتی برای تقویت تعهد اجرایی ، جلوگیری از آرمانگرایی و برنامه های بی سابقه بود.
برنامه ملی “سیستم پزشکی خانواده و سیستم ارجاع” نمونه ای از یک برنامه عملیاتی است که اولویت اصلی وزارت بهداشت است ، جایی که نمایندگان توسعه باید در اجرای مؤثر و کارآمد آن نقش اساسی داشته باشند.
معاون مدیر مدیریت و منابع وزارت بهداشت افزود: “برنامه عملیاتی باید برای حل مسئله واقعی کشور تنظیم شود و ادبیات آن نباید به گونه ای باشد که با مقاومت سازمانی روبرو شود. ارتقاء و آموزش مناسب در مورد این برنامه نیز بسیار مهم است.”
وی با اشاره به نقش اصلی نظارت در موفقیت برنامه عملیاتی ، خاطرنشان کرد: بودجه و برنامه عملیاتی یک ضرورت غیرقابل انکار است ، زیرا بودجه در واقع تقویم برنامه عملیاتی است.