سلامت خانواده

هویت حرفه پرستاری در حال تغییر است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

احمد نجاتیان ، در مراسم بزرگداشت استاد ارشد پرستاری در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، افزود: “باید در هویت پرستاری تعادل برقرار شود.”

وی گفت: هدف بنیاد مادا ، معرفی الگوهای به جامعه و برجسته کردن نقش مراقبت و پرستاری بشردوستانه است. ما شاهد زمانی هستیم که با بحران روبرو هستیم و می بینیم که پرستاران حضور دارند و این نقش در پرستاری هنوز سرکوب نشده است.

Nejatian ادامه داد: ما ممکن است امروز در هفته وحدت پرستاری ، پنج ماه مه روز جهانی مادر و 1 ماه مه روز جهانی پرستاری و به نوعی هفته وحدت است ، ریشه هر دو حرفه رایج است و نقش های مشترکی دارد و امروز همکاران مامایی را تبریک می گویم.

وی افزود: “دلیل بنیاد مادا برای معرفی اربابان برتر پرستاری وارد این زمینه شده است این است که هر حرفه ای خود را در سیستم تاریخ و فرهنگ هر کشور تعریف کرده است.” این هویت یک دوره تاریخی را ایجاد می کند و باعث می شود مردم کشور به آن هویت نگاه کنند.

Nejatian گفت: “این هویت در اوایل ساخته نشده است ، زودتر تغییر نمی کند و هسته ای دارد که همیشه وجود دارد ، اما ممکن است دیدگاه آنها را در مورد این حرفه در دوره تاریخی جامعه یا متخصصان تغییر دهد.” به عنوان مثال ، آتش نشانی حرفه ای بود که مردم با آن آشنا نبودند ، اما در تصادف مانند Plasco ، جامعه و مردم متوجه شدند که آتش نشان وی و هویت کاری وی و حرفه آتش نشانی چیست.

وی افزود: “قبل از انقلاب ، برخی از حرفه ها بسیار برجسته بودند و مردم به آنها احترام می گذاشتند.” این حرفه ها در دوره تاریخی ممکن است داشته باشند توسعه تبدیل شدن و تغییر پرستاری یکسان است.

نجیبیان گفت: “اگر صد سال پیش هنگام ورود پرستاری به کشور برگردیم ، شاید مردم خیلی محبوب نبودند.” با این حال ، حرفه پرستاری خود را نشان داد و رشد علمی و حرفه ای پرستاری در این قرن ، ظاهر جامعه و هویتی به نام پرستار را تغییر داد.

پس از انقلاب ، هویت معنوی پرستاری در ایران تقویت شد

وی گفت: قبل از انقلاب ، هویت پرستار هویت مهمی بود ، افرادی بودند که تحصیل می کردند ، ممکن است بیرون رفته باشند ، انگلیسی می شناختند و یک بیمارستان معتبر داشتند و از ارائه دهندگان مراقبت که قبلاً در بیمارستان ها بودند رفتار می کردند.

رئیس سازمان پرستاری گفت: “با انقلاب اسلامی ، به نظر می رسد که ما در هویت حرفه ای حرفه ای پرستاری تغییر اساسی داشته ایم. تسلط بر ارزش های اسلامی در جامعه و دیدگاه معنوی حوزه پرستاری ، روز پرستاری را به یکی از مهمترین روزهای معنوی و مقدس سوق داد و بعد پرستاری بسیار ارزشمند شد.

نجیبیان گفت: “جامعه به پرستار به عنوان یک کار مقدس و کسانی که خدمتگزار هستند نگاه کرد.” شاید جنگ این نگاه را تقویت کند. مقادیری که بر جامعه اسلامی حاکم است ، همچنین دیدگاه هویت پرستاری و هسته اصلی هویت پرستاری را که مراقب است و یک چیز انسانی و خدادادی است ، تغییر داد.

وی ادامه داد: “البته ، به نظر می رسد که در این دوره تاریخی اتحادیه کارگری حرفه ای و پرستاری برجسته تر می شود. نسل جوان بارها گفته است که از کلمه مقدس و فرشته کمتر استفاده می کند ، و همانطور که می گویند ، این فرشته نان ، آب و زندگی می خواهد و ما باید زندگی کنیم و زندگی را می خواهیم.

Nejatian افزود: “ما به جایی رفتیم که نقش پرستاری و حرفه پرستاری بر هویت اصلی پرستاری که مراقب است ، بشردوستانه و سایر دوستی ها بر آن حاکم است. این موضوع در گفتمان ما و در جامعه به شدت نشان می دهد و ما با معیشت پرستاران روبرو هستیم که باید منکر شود که او کمتر از زندگی خود می خواهد.

هویت حرفه ای پرستاری در ایران در حال تغییر است

وی افزود: “به نظر می رسد که ما در حال تغییر تعریف هویت حرفه ای پرستاری حرفه ای هستیم و دیدگاه جامعه در مورد پرستاری در حال تغییر است. وقتی کسانی که می خواستند بشردوستانه و مهربان شوند ، به حوزه پرستاری آمدند ، امروز شاید کسانی که شغل ، حقوق و شاید مهاجرت به این حرفه دارند.

Nejatian گفت: “باید تعادل در هویت پرستاری وجود داشته باشد.” هدف بنیاد مادا ، معرفی الگوهای به جامعه و برجسته کردن نقش پرستاری و مراقبت های بشردوستانه است. ما شاهد زمانی هستیم که با بحران روبرو هستیم و می بینیم که پرستاران حضور دارند و این نقش در پرستاری هنوز سرکوب نشده است.

رئیس سازمان پرستاری گفت: “ما در کرونا دیدیم ، با وجود همه مشکلات پرستاران ، آنها آمدند و کشته شدند و به شهادت رسیدند.” در بندر عباس نیز دیدیم که علی رغم عدم پرستاری و نارضایتی از حق آنها ، اما با این حادثه که اتفاق افتاد ، نه تنها پرستاران شاغل بلکه بازنشستگان ، اعضای هیئت علمی آمدند.

Nejatian گفت: “ما در حال تلاش برای نشان دادن این موارد به جامعه هستیم ، اما نمی توانیم هسته آنچه را که در قلب پرستاری اتفاق می افتد نشان دهیم.” به عنوان مدیر بنیاد علمی و فرهنگی پرستاری مادا ، ما مفتخریم که سعی می کنیم به میزان الگوهای موجود در جامعه معرفی کنیم و همچنین به جامعه ای اعتماد می کنیم که دیگران به آن افتخار و افتخار می کنند که چنین افرادی هنوز در جامعه می درخشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا