سلامت خانواده

چالش های تغذیه ای مرتبط با سنگ کلیه

سنگ کلیه یکی از شایع ترین مشکلات در سیستم ادراری است که می تواند باعث درد شدید و عوارض مختلف شود. این سنگها بیشتر به دلیل تجمع مواد معدنی و ترکیبات خاص در کلیه ها است و تحقیقات نشان می دهد که عوامل تغذیه ای نقش مهمی در شکل گیری و پیشگیری از این سنگ ها ایفا می کنند ، بنابراین می توانند به افراد دارای روابط مناسب رژیم غذایی کمک کنند.

مصرف بیش از حد قندهای اضافه شده یکی از عوامل مؤثر در افزایش دفع کلسیم از طریق کلیه ها و در نتیجه تشکیل سنگ ها ادا کردن و این یک کلسیم است و برخلاف قندهای طبیعی در مواد غذایی ، قندهایی که در نوشیدنی های شیرین ، کیک و غذاهای بسته بندی شده پردازش می شوند ، می توانند تعادل مواد معدنی موجود در بدن را مختل کنند و محدود کردن مصرف این نوع غذا گامی مؤثر در کاهش خطر سنگ های کلیه است.

سدیم یکی دیگر از عناصر مهم است که به تنظیم سطح کلسیم در بدن کمک می کند و مصرف بیش از حد سدیم باعث افزایش دفع کلسیم از کلیه ها می شود و خطر رسوب معدنی در دستگاه ادراری را افزایش می دهد و میزان سدیم در رژیم غذایی را به دامنه توصیه شده کاهش می دهد ، علاوه بر مزایای قلبی عروقی ، تأثیر قابل توجهی در کاهش خطر دارد.

پروتئین های حیوانی تأثیر معنی داری بر ترکیب شیمیایی ادرار دارند و مصرف بیش از این پروتئین ها می تواند افزایش یابد. اسیدیته ادرار ، کاهش سطح سیترات و افزایش خطر رسوب ترکیبات کلسیم و ادا کردن تنظیم میزان مصرف پروتئین حیوانی و جایگزینی بخشی از آن با منابع گیاهی یک روش مؤثر برای کاهش خطر سنگ کلیه است.

تأثیر قند بر سنگ کلیه / استفاده از پروتئین های حیوانی برای سنگ کلیه مفید است؟

Peyman Salehi ، هیئت جراحی تخصصی کلیه و اداری و ناباروری وی در مصاحبه ای با گزارشگر ایمانا ، با اشاره به تأثیر قند بر سنگ کلیه ، گفت: مصرف بیش از حد قند ، به ویژه قندهای اضافه شده ، با افزایش خطر سنگ های کلیه همراه است ، باید توجه داشت که قندهای طبیعی در غذاهایی مانند میوه باعث ایجاد مشکلی نمی شوند ، اما غذاهای فرآوری شده ای که حاوی مقدار زیادی قند هستند افزایش می یابد. ادا کردن و در کلیه ها به یک کلسیم تبدیل می شود و افراد مبتلا به سنگ کلیه باید از خوردن نوشیدنی های شیرین ، شیرینی و قند خودداری کنند.

وی گفت: سدیم در رژیم غذایی تأثیر مستقیمی بر میزان کلسیم ترشح شده در ادرار دارد و افزود: مصرف بیش از حد سدیم باعث افزایش دفع کلسیم از کلیه ها و علت سنگ کلیه می شود ، بنابراین کاهش مصرف سدیم کاهش می یابد (2 تا 5 میلی گرم). از آن جلوگیری کنید که حاوی سدیم زیادی است.

هیئت جراحی تخصصی کلیه و اداری و ناباروری اظهار داشت که رژیم های غذایی سرشار از پروتئین های حیوانی تعادل مواد معدنی موجود در ادرار را تغییر می دهند و بیان می کنند: مصرف بیش از حد این نوع پروتئین افزایش می یابد. اسیدیته ادرار ، کاهش سطح سیترات و افزایش خطر رسوب ترکیبات کلسیم و ادا کردن به همین دلیل افراد دارای سابقه سنگ کلیه باید مصرف پروتئین های حیوانی را کنترل کنند و در صورت لزوم بدن خود را مصرف کنند.

با مصرف الیاف محلول / اهمیت ویتامین C برای بیماران کلیه ، امکان تشکیل سنگ کلیه را کاهش دهید

صالبی خاطرنشان کرد: فیبر رژیم غذایی در دو نوع محلول و نامحلول یافت می شود ، و افزود که فیبر نامحلول موجود در سبوس گندم ، برنج و جو تأثیر قابل توجهی در کاهش سطح کلسیم ادرار دارد و این نوع فیبر با ترکیب کلسیم در دستگاه گوارش ، از جذب بیش از حد کلسیم و کلسیم جلوگیری می کند. علاوه بر این ، افزایش سرعت حرکت مواد در دستگاه گوارش ، فرصت جذب کلسیم را کاهش داده و احتمال تشکیل سنگ کلیه را کاهش می دهد.

وی گفت که ویتامین C در بدن به انواع مختلفی تبدیل می شود که یکی از آنها است ایده وی گفت: مصرف مقادیر زیادی از این ویتامین ، به ویژه از طریق مکمل های دارویی ، ممکن است سطح باشد. ایده ادرار و خطر تشکیل سنگ را افزایش دهید ادا کردن بالا بردن ، بنابراین افرادی که به سنگ می روند ادا کردن آنها باید در مورد مصرف مکمل های ویتامین C محتاط باشند و در مورد میزان مناسب با پزشک خود مشورت کنند.

هیئت جراحی تخصصی کلیه و اداری و ناباروری خاطرنشان کرد: علاوه بر محدودیت های مربوط به شکر ، سدیم ، پروتئین حیوانی ، فیبر و ویتامین C ، برخی اقدامات دیگر می تواند به جلوگیری از سنگ های کلیه کمک کند ، و افزود که مصرف مایعات کافی ، به ویژه آب ، از رقیق شدن و رقیق جلوگیری می کند. سیتراتاین می تواند به کاهش خطر سنگ کلیه کمک کند.

چالش های تغذیه ای مرتبط با سنگ کلیه

الیاف مواد غذایی ، به ویژه فیبر نامحلول در سبوس گندم و برنج ، تأثیر قابل توجهی در کاهش سطح کلسیم ادرار ، کمک به ترکیب با کلسیم در دستگاه گوارش و افزایش دفع مدفوع دارند و علاوه بر این ، فیبر نامحلول باعث حرکت مواد مغذی می شود و خطر کلسیم را کاهش می دهد.

ویتامین C یک ماده اساسی برای بدن است ، اما بیش از حد مصرف ، به ویژه از طریق مکمل ها ایده افزایش ادرار و به این دلیل ایده یکی از دلایل اصلی سنگ کلیه این است که افرادی که مستعد ابتلا به این نوع سنگ ها هستند ، باید ویتامین C را مدیریت کنند و در صورت لزوم با پزشک مشورت کنند.

پیشگیری از سنگ کلیه محدود به محدود کردن قند ، سدیم ، پروتئین حیوانی ، فیبر و ویتامین C و افزایش مصرف آب ، حفظ تعادل اسید بازی و ترکیب غذاهای غنی از مواد غذایی نیست. سیترات مانند میوه های مرکبات در رژیم غذایی ، اقدامات دیگری که می تواند به کاهش خطر سنگ کلیه کمک کند و درک رابطه بین تغذیه و سلامت کلیه راه را برای تصمیم گیری های بهتر در رژیم غذایی افراد هموار می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا