سلامت خانواده

گواهی کار تعیین کننده در سیستم بهداشت و درمان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدAlireza Raisi گفت: “کارشناسان تغذیه یکی از سوادرترین و در عین حال با ارزش ترین و با ارزش ترین گروه ها در سیستم بهداشت و درمان هستند و نقش بسیار مهمی در ارتقاء سلامت جامعه دارند.”

وی با اشاره به اهمیت تغذیه در سلامت افراد ، گفت: “امروز ، مسئله ریز مغذی ها بسیار مهم است و باید توجه داشته باشیم که در زمینه تغذیه ، باید توجه داشت که مواد غذایی مصرف شده علاوه بر تغذیه ، باید نیازهای سلولی بدن را برآورده کند. متأسفانه مشکلات مانند چاقی ، فشار خون بالا ، دیابت و عضلات اسکولاسی است.

معاون وزیر بهداشت گفت: “متأسفانه ، برخی از مدیران با این سیستم آشنا نیستند و تمام سطوح مدیریت باید در این سیستم و ظرفیت های آن کامل باشند.” همچنین ، این سیستم باید برای در نظر گرفتن تغذیه مبتنی بر جمعیت طراحی شود.

ریزی با اشاره به اهمیت خود مراقبت و نقش کارشناسان تغذیه در این زمینه ، گفت: “شما قهرمانان اصلی در ارائه اطلاعات صحیح و برخورد با سوء رفتار در فضای مجازی هستید.” از این کتاب که در پاسخ به سؤالات و باورهای نادرست تغذیه ای گردآوری شده است ، باید به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گیرد.

وی بر لزوم جلوگیری از کار موازی در سیستم بهداشت و درمان تأکید کرد و اظهار داشت: کار موازی یکی از خطوط قرمز ما است و در صورت مشاهده ، تحت درمان قرار می گیرد. ادغام طب سنتی در شبکه بهداشت و درمان یکی از اقدامات مثبت برای جلوگیری از کار موازی است و در آینده می توانیم به ادغام تغذیه و پزشکی سنتی فکر کنیم ، زیرا هر دو زمینه تمرکز تغذیه و توصیه های مرتبط را دارند.

معاون معاون وزارت بهداشت با اشاره به ظرفیت شورای بهداشت و امنیت غذایی ، خواستار استفاده بیشتر از این فرصت برای ارتقاء سلامت جامعه شد.
وی همچنین بر ضرورت توجه به پتانسیل در واحدهای بهداشتی در صورت جابجایی سربازان تأکید کرد و گفت: “از این ظرفیت ها باید به روشی خوب استفاده شود.”

با تأکید بر نقش کارشناسان تغذیه در مشارکت جامعه در فرآیند ارتقاء سلامت ، ریزی افزود: “شما می توانید از ظرفیت ارتباطات بهداشتی ، داوطلبان بهداشت و سفیران بهداشت برای آموزش و هماهنگی سازمان های دیگر بهره مند شوید.” متأسفانه ، تغییرات فرهنگی و مصرف غیر ضروری فست فود ، نمک ، چربی ، شکر و کربوهیدرات ها منجر به مشکلات بسیاری در جامعه شده است. همچنین ، نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهد که نقص ید حتی در بین زنان باردار نیز وجود دارد که این یک هشدار جدی است.

وی با اشاره به اجرای برنامه پزشکی خانواده ، گفت که نقش کارشناسان تغذیه در این برنامه بسیار جسورانه است و گفت: “با این برنامه ، نقش شما به عنوان یک متخصص تغذیه در منابع از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود و می توانید پیشنهادات مؤثر ارائه دهید.”

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت فضای فیزیکی مناسب برای خدمات تغذیه گفت: “حریم خصوصی در ارائه مشاوره تغذیه ای بسیار مهم است.”

وی گفت: “در عملکرد متخصصان تغذیه در سراسر کشور ناهمگونی وجود دارد و ما باید در واقع بر فرهنگ ، اقتصاد ، وضعیت اجتماعی جامعه و بیماری ها عمل کنیم.”

Raisi تأکید کرد: وظیفه اصلی شما تجویز رژیم غذایی برای کاهش وزن نیست ، بلکه حفظ سلامت ، پیشگیری و درمان در سطح دو و سه است. یک متخصص تغذیه باید با علائم سوء تغذیه و علائم آن آشنا باشد و بدانید که اپیدمیولوژی در منطقه وی چیست ، زیرا همه این بیماری ها مربوط به تغذیه است.

به گفته معاون معاون بهداشت وزارت بهداشت ، تشخیص زودرس علائم بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، دیابت ، فشار خون بالا در افراد چاق از اهمیت زیادی برخوردار است و به یک دیدگاه جامع و منظم از متخصصان تغذیه نیاز دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا