سلامت خانواده

سرطان معده در کمین این افراد است

به گزارش خبرآنلاین، مطالعه جدیدی در مجله سرطان معده منتشر شده است و ارتباط بالقوه نگران کننده ای بین مصرف نمک و سرطان معده را روشن کرده است.

این مطالعه که بر اساس داده‌های بیش از 500000 نفر در بریتانیا انجام شد، یافته‌ای هشیارکننده داشت: کسانی که به طور منظم به غذای خود نمک اضافه می‌کردند، در مقایسه با کسانی که به ندرت نمک اضافه می‌کردند. آنها 41 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده بودند.

در حالی که این افشاگری ممکن است باعث نگرانی فوری شود، این سوال را نیز مطرح می کند: این خطر چقدر قابل توجه است و چه عواملی در آن دخیل هستند؟

سرطان معده، اگرچه در کشورهای غربی در مقایسه با مناطقی مانند آسیای شرقی و اروپای شرقی کمتر شایع است، اما همچنان یک نگرانی عمده برای سلامت جهانی است. موسسه ملی سرطان تاکید می کند که عادات غذایی نقش مهمی در شیوع آن دارد.

به طور قابل‌توجهی، رژیم‌هایی که با مصرف کم میوه و سبزی مشخص می‌شوند، همراه با مصرف غذاهای نمک‌زده، دودی یا کم نگهداری، با افزایش خطر ابتلا به سرطان معده مرتبط هستند.

یک مطالعه اخیر این بینش ها را تکرار می کند، به ویژه بر الگوهای غذایی رایج در جمعیت های آسیایی تأکید می کند. مصرف زیاد نمک که اغلب از ماهی شور، غذاهای ترشی و گوشت های فرآوری شده به دست می آید، به افزایش نرخ سرطان معده در این مناطق کمک می کند.

با این حال، این مطالعه همچنین تأکید می کند که این همبستگی فراتر از مرزهای جغرافیایی است و جمعیت های غربی را نیز درگیر می کند.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا