سلامت خانواده

ضعف بحران ها ؛ هشدار وزارت بهداشت پس از حادثه هورموزگان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار Mehr ، سید ساجاد رازاوی ، معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت ، در یک کنفرانس خبری در مورد موضوع معالجه پزشکی به دنبال حادثه انفجار در بندر شهید رجائی بندر عباس گفت: “حادثه ای که روز شنبه گذشته رخ داد کاملاً غیر منتظره بود ، و با این وجود پیش بینی های پیش بینی شده است. پیش بینی ها بلافاصله انجام شد.

وی افزود: مراکز پزشکی در استانهای تهران ، فارس و کرمان در معرض هشدار بودند و سازمان انتقال خون فعال شد. دانشگاه علوم پزشکی هورموزگان و دانشگاه علوم پزشکی هورموزگان ، با همکاری جمعی ، عملکردی منحصر به فرد و معجزه آسا را ​​نشان دادند.

معاون وزیر بهداشت گفت: نیروهای ارتش ، نیروی دریایی ، سپاه ، نیروی انتظامی و بخش خصوصی در پذیرش و معالجه مجروحان شرکت داشتند. با توجه به افزایش سریع تعداد زخمی ها و استرس ناشی از احتقان در مراکز پزشکی ، تمام تلاش ها بر روی شرایط کنترل متمرکز شده است ، و به جز تعدادی از سوختگی های شدید که به فارس ارسال می شود ، بقیه مجروحان در همان استان هورموزگان تحت درمان قرار گرفتند.

Razavi ادامه داد: “خدمات پزشکی تا حد امکان ارائه شده است و خوشبختانه هیچ نارضایتی از بیماران وجود ندارد. در کمتر از 2 ساعت ، اسکن و تجهیزات CT در کمتر از 2 ساعت به هورموزگان منتقل شدند ؛ در حالی که تحت شرایط عادی ، انتقال چنین تجهیزات ممکن است 2 تا 6 ماه طول بکشد ، اما به دلیل اهمیت موضوع ، روند در طی ساعت ها انجام شد.

خوشبختانه ، ذخایر بانک خون این کشور کافی بود

معاون وزارت بهداشت در پاسخ به سؤالی در مورد وضعیت اهدای خون در هنگام بحران ، گفت: “در ساعات اولیه ، عمق حادثه نامشخص بود و آژانس انتقال خون بلافاصله درخواست شد.” خوشبختانه ، ذخایر بانک خون این کشور کافی بود و ما نیازی به اهدای خون عمومی نداشتیم ، اما مردم داوطلب شدند که خون اهدا کنند. اهدای خون همیشه یک ضرورت حیاتی در کشور است و فرهنگ باید ادامه یابد. ما سعی کردیم با مدیریت اطلاعات از استرس روانی در جامعه جلوگیری کنیم.

رازاوی در یک کنفرانس خبری با اشاره به اهمیت هماهنگی و هم افزایی در مدیریت بحران گفت: کلید موفقیت در مدیریت این حادثه همکاری های بین رشته ای بود. استان هورموزگان با قدرت کامل وارد میدان شد و عملکرد نمونه ای را بر اساس تجربیات گذشته نشان داد. در این بحران ، بیش از تجهیزات یا ظرفیت تختخواب ، این هماهنگی و عملکرد خود به خودی بخش ها و دستگاه های مؤثر بود.

وی افزود: “آمبولانس ها قبل از ورود مجروحان به صحنه آماده بودند و این آمادگی روند امداد را تسریع می کرد.” با این حال ، یکی از نکاتی که باید برای آینده اصلاح شود ، اعلامیه آمار است. باید از انتشار آمار بیشمار و فقط یک آمار رسمی جلوگیری شود. همچنین کاهش بار روانشناختی جامعه بسیار مهم است و با اقدامات هدفمند ، افراد باید راحت تر باشند.

چالش کمبود تختخواب

رازاوی بر لزوم تقویت بخش های سوختگی در سراسر کشور تأکید کرد و گفت که گسترش این بخش ها و اجرای مانورهای آماده سازی در همه واحدها نیاز به مواجهه با بحران های مشابه در آینده دارد.

وی در پاسخ به سؤالی از خبرنگار Mehr در مورد وضعیت تختخواب بیمارستان در هنگام بحران ، گفت: “کمبود تختخواب همیشه یکی از چالش های موجود در زمینه درمان است ، به خصوص برای سوختگی های ویژه که به تجهیزات ویژه نیاز دارند.” علیرغم تلاش برای معالجه بیماران در استان هورموزگان ، برخی از بیماران به دلیل امکانات بیشتر در استان های دیگر به FARS منتقل شدند. لازم است تعداد تختخواب های سوختگی را با توجه به مناطق پرخاشگرانه در کشور افزایش دهید. این نوع تختخواب ها به عنوان کشور تعریف نمی شوند ، اما بر اساس مناطق پرخطر تعیین و توزیع می شوند.

ارسال بیماران به FARS برای ارائه خدمات تخصصی تر

معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت در مورد معالجه بیماران مبتلا به برنز گفت: “برخی از مجروحان به استان فارس فرستاده شدند ؛ زیرا کیفیت خدمات درمانی سوختگی در این استان بالاتر است و مراقبت های ویژه تری نیز ارائه شده است.

وی تأکید کرد: “این تصمیم به دلیل عدم سوختگی در هورموزگان نبود ، بلکه فقط برای بهبود کیفیت درمان و نجات جان بیماران با وضعیت جدی بود.” در حال حاضر ، بیماران در مراکز بهداشتی فارس تحت مراقبت هستند و برخی از آنها به دلیل شدت صدمات به مراقبت های ویژه تری نیاز دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا