سلامت خانواده

یک راه حل برای کاهش التهاب در بدن

بدن در پاسخ به بسیاری از بیماری ها از همان روند پیروی می کند. اما اگرچه التهاب بخش مهمی از روند بهبودی است ، اما خطر ابتلا به بیماری هایی مانند بیماری قلبی ، سرطان ، دیابت و سندرم متابولیک را افزایش می دهد. عوامل بسیاری از جمله استرس و رژیم غذایی نیز ممکن است منجر به التهاب مزمن شود.

به گفته ایسنا ، کارشناسان انگلیس روابط رژیم غذایی ، به ویژه پروتئین و منابع فیبر را مورد بررسی قرار دادند. نتایج تحقیقات آنها در ماه آوریل در مجله Nutrients منتشر شد.

کارشناسان با اطلاعات پزشکی ، سبک زندگی و سلامت حدود نیم میلیون نفر از ساکنان انگلیسی به پایگاه داده پزشکی انگلیس رفتند. آنها داده های 1800 شرکت کننده را که حداقل 5 سال سن داشتند و شرایط آنها برای مطالعه مناسب بود ، بررسی کردند. تنها شرکت کنندگان در مطالعه در داده های غذایی و آزمایش خون آنها ثبت شد. CRP یک اندازه گیری شایع التهاب در بدن است.

در طول مطالعه ، شرکت کنندگان شرکت کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند: افرادی که هیچ بیماری مزمن بر اساس لیست 2 بیماری مزمن و افراد مبتلا به دو یا چند بیماری مزمن نداشتند. کارشناسان پروتئین کل بین دو گروه پروتئین حیوانات و گیاه را تقسیم کردند. لوبیا ، لوبیا ، عدس ، توفو ، مغز و دانه نیز در گروه پروتئین حیوانات ، گوشت قرمز ، مرغ ، تخم مرغ ، ماهی و لبنیات گنجانده شده است.

متخصصان همچنین عواملی مانند سن ، جنس ، قومیت ، وضعیت اقتصادی اقتصادی ، سیگار کشیدن و الکل ، قد و وزن را در نظر می گیرند. شرکت کنندگان سابقه پزشکی خود را با توجه به لیست بیماری های مزمن گزارش دادند. شرکت کنندگان بر اساس اطلاعات غذایی و سطح CRA به چهار گروه تقسیم شدند: پروتئین بالا ، پروتئین کم ، فیبر بالا و فیبر رژیم غذایی کم.

طبق نتایج ، ارتباط پروتئین و فیبر و التهاب در افراد با چند بیماری قوی تر از افرادی که از بیماری های مزمن رنج نمی بردند ، قوی تر بود. به طور کلی ، با افزایش مصرف پروتئین گیاهی و فیبر ، سطح التهاب کاهش یافته است. در مقابل ، پروتئین حیوانی و پروتئین کل با CRA همراه بود که نشانه التهاب است.

داده ها در این مطالعه نشان داد که مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی و مصرف فیبر کم با سطح بالایی از التهاب همراه است ، در حالی که مصرف بیشتر فیبر و پروتئین گیاه التهاب را کاهش می دهد.

فیبر نقش مهمی در سلامت روده دارد و باکتری های مفید روده را تقویت می کند. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد میکروبیوم های روده سالم با سطح کم التهاب همراه هستند ، بنابراین برای پروتئین های گیاهی و سایر منابع فیبر کاملاً منطقی است که مربوط به سطح پایین CIRP باشد. این یک رابطه دو طرفه است: سلامت روده بر التهاب و التهاب بر سلامت روده تأثیر می گذارد. به این ترتیب می توانید با مصرف فیبر و پروتئین گیاهی ، از التهاب جلوگیری کرده و سلامت کلی بدن را تقویت کنید.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا