توصیه های تغذیه ای به حجاج برای پیشگیری از گرمازدگی

دکتر غزاله اسلامیان ، با صحبت با خبرنگار خبرنگار اجتماعی تاسنیم ، اظهار داشت که حج یکی از بزرگترین شیوه های مذهبی مسلمانان است که امسال در آب و هوای گرم و خشک در عربستان سعودی انجام می شود: به دلیل درجه حرارت بالا ، تعریق زیاد و فعالیت بدنی شدید ، حفظ سلامت جسمی. در این راستا ، تغذیه مناسب علاوه بر تأمین انرژی لازم برای انجام مراسم ، از گرما ، کم آبی و ضعف جسمی جلوگیری می کند.
وی افزود: اگر احساس سرگیجه ، حالت تهوع یا ضعف می کنید ، اگر احساس سرگیجه ، حالت تهوع یا ضعف می کنید ، به یک مکان خنک بروید و آب بنوشید و آب بنوشید. وت در صورت تعریق زیاد ، از پودر آب ، نمک و شکر برای جبران مواد معدنی از دست رفته استفاده کنید.
غذاها و نوشیدنی های ممنوع در هوای گرم
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در مورد غذاها و نوشیدنی های ممنوع در هوای گرم او گفت: نوشیدنی های کافئین (چای جسورانه ، قهوه ، نوشیدنی) آب بدن را دفع می کند؛ غذاهای نمکی ، از جمله چیپس ، آجیل شور و غذاهای کنسرو افزایش می یابد.
وی افزود: غذاهای سنگین و چرب مانند کباب های پر از چربی ، سوسیس و سوسیس باعث هضم خسته می شوند.
عضو دانشکده دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتتی دانشکده تغذیه و فناوری مواد غذایی اظهار داشت که تغذیه مناسب در حج در حفظ سلامت و توانایی جسمی زائران نقش اساسی دارد. وی گفت: با مصرف آب کافی ، میوه های تازه و خشک ، غذاهای سبک و جلوگیری از مواد مضر می تواند از گرما ، کم آبی و ضعف و مشکلات دستگاه گوارش جلوگیری کند. برنامه ریزی دقیق برای وعده های غذایی و داشتن میان وعده های سالم مانند تاریخ ، آجیل و میوه های خشک می تواند به زائران کمک کند تا این پیش نویس عالی را با انرژی کامل و سلامتی انجام دهند.
پایان پیام/