سلامت خانواده

۱۰ عادت هایی که مغز را پیر می کند

به نظر می رسد برخی از این عادت ها بی ضرر هستند ، اما با گذشت زمان ممکن است باعث وخیم شدن روانی شوند.

براساس گزارش آنلاین Hamshahri ، در اینجا پنج الگوی زندگی وجود دارد که می تواند مغز را از حد معمول پیرتر کند و در نهایت منجر به احساس وحشتناک “مه مغزی” شود. “مه مغزی” احساس خستگی روانی یا سردرگمی است که فکر کردن را به وضوح دشوار می کند. چگونه ممکن است این احساس در افراد متفاوت باشد ، اما همیشه با کاهش عملکرد شناختی همراه است.

فشار بیش از حد مغز با سر و صدا و اطلاعات مداوم

با توجه به اعتقاد قدیمی تر در ارتباط بودن ، انجام چند کار و مصرف اطلاعات بدون وقفه ، ذهن را تیز نگه می دارد. اما واقعیت این است که مغز در حالت استراحت در حالت استراحت رشد می کند. مطالعات نشان داده است که مغز برای تقویت حافظه و ترمیم خود به استراحت نیاز دارد. سر و صدای مداوم تلویزیون در پس زمینه ، ناوبری بی پایان در شبکه های اجتماعی و حرکت بین کارها باعث ایجاد اختلال روانی می شود. با گذشت زمان ، این تحریک بیش از حد توانایی مغز در تمرکز و ذخیره اطلاعات را به وضوح از بین می برد. وضوح واقعی اغلب ناشی از سکوت عمدی یا وقفه بین چیزها است. خستگی ذهنی واقعی است و بدون استراحت ، حافظه شروع به مه آلود می کند.

نادیده گرفتن خواب عمیق

در خواب عمیق ، مغز در واقع خود را تمیز می کند. در طول “خواب موج آهسته” ، مغز زباله های سمی مانند بتا -آمیلوئید را دفع می کند ، که با بیماری آلزایمر همراه است. بدون این پاکسازی عمیق ، سموم ایجاد می شوند ، حافظه و قدرت شناختی تضعیف می شود. کمبود خواب مزمن بخشی از مغز را که مسئول یادگیری و ذخیره خاطرات است ، کاهش می دهد. خواب عمیق تنبل نیست. راز بقا است.

زندگی بدون خورشید

کمبود نور خورشید ریتم مغز را مختل می کند. نور طبیعی ریتم روزی را تنظیم می کند که همه چیز را از روحیه گرفته تا حافظه تأثیر می گذارد. بدون قرار گرفتن در معرض منظم در معرض نور خورشید ، مغز ممکن است ساعت داخلی خود را نادرست تنظیم کند و در نتیجه غلظت ضعیف ، افکار و حافظه ناراحت کننده باشد. تحقیقات ، نور خورشید را به سطح پایین سروتونین مرتبط کرده است ، که برای سلامت شناختی بسیار مهم است. یک پیاده روی کوتاه از خانه نه تنها تازه می شود بلکه از مغز نیز محافظت می کند.

کنترل و تخریب احساسات

سرکوب عاطفی باعث فشار عصبی می شود. اجتناب از احساسات مدارهای استرس مغز را فعال می کند. استرس عاطفی مزمن باعث افزایش کورتیزول می شود ، هورمونی که باعث بهبودی حافظه و یادگیری در طول زمان می شود. چاه عاطفی فقط موضوع سلامت روان نیست ، بلکه مستقیماً با عملکرد طولانی مدت مغز مرتبط است. مکالمه آرام ، یادداشت های روزانه یا حتی گریه به محافظت از ساختار مغز و وضوح حافظه در صورت لزوم کمک می کند.

نادیده گرفتن ویتامین B و امگا -3

ویتامین B نقش مهمی در عملکرد عصب و تولید گلبول های قرمز دارد. کمبود B2 می تواند علائم زوال عقل را تقلید کند و در صورت اصلاح ، باعث اختلالات شناختی پایدار شود. به طور مشابه ، اسیدهای چرب امگا -3 ، به ویژه DHA ، برای حفظ ساختار سلول مغز ضروری هستند. عدم حضور آنها می تواند منجر به از بین رفتن حافظه ، سرعت پردازش آهسته و بدتر شدن خلق و خوی شود. بدن این مواد مغذی را به تنهایی تولید نمی کند و جهل آنها را تسریع می کند.

از خلاقیت و تأکید بر تکرار در زندگی روزمره خودداری کنید

روشهای مکرر بدون چالش ذهنی باعث کاهش چابکی مغز می شود. نوروپلاستیک مغز برای رشد و انطباق نیاز به چالش ، طراوت و خلاقیت دارد. انجام کارهای مشابه با روزانه بدون یادگیری چیزی جدید باعث رکود می شود. در حقیقت ، عدم تحریک ذهنی یک عامل خاموش در کاهش زودرس حافظه است. یادگیری یک مهارت جدید مکانیسم و ​​نوشتن مسیرهای عصبی جدید را فعال می کند. مغز مانند عضله است و بدون ورزش قدرت خود را از دست می دهد.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا