سلامت خانواده

سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر فوتعبدالحیم بهاردر کنفرانسی در مورد مدیران غذا و نوشیدنی در کشور گفت: “سلامت غذایی جامعه نباید به ملاحظات اقتصادی قربانی شود.” اثرات برخی از تصمیمات نادرست ممکن است سالها بعد با شیوع بیماری های مزمن و هزینه های پزشکی سنگین خود را نشان دهد.

وی بر اهمیت ارتقاء فرآیندهای نظارتی تأکید کرد: “با استفاده از روشهای جدید و فن آوری های مدرن باید روشهای سنتی و ناکارآمد را جایگزین کنند تا با دقت و سرعت بیشتری ایمنی مواد غذایی را کنترل کند.”

مدیر کل محصولات غذایی و آشامیدنی همچنین از مقامات خواست تا بیشتر به هشدارهای علمی توجه کنند و گفتند: “اگر ما به سلامت نگاه می کردیم ، نه به عنوان یک هزینه بلکه به عنوان سرمایه ، از بسیاری از بیماری های امروز جلوگیری می شد.”

بهار وی از مدیران مواد غذایی خواست تا با تعامل مؤثر با مقامات محلی و ملی ، نقش موثری در کاهش تأثیر تصمیمات غیر متخصص ایفا کنند و صدای تخصصی سلامت مواد غذایی را به سیاست گذاران بیاورند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا