حقایق عجیب در مورد تعویض مفصل زانو! – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

محمد اکبری ، استاد دانشگاه علوم پزشکی و فیزیوتراپیست ایران ، در مصاحبه ای با خبرگزاری مهر ، روشهای درمان جراحات مفاصل زانو و بولینگ زانو را توضیح داد و گفت: آسیب مشترک زانو معمولاً در چهار درجه طبقه بندی می شود. در درجه صفر ، مفصل سالم است ، اما در درجه یک تا چهار ، میزان آسیب و شدت نوع درمان را تعیین می کند.
وی افزود: “اگر آسیب به غضروف مفصلی زانو به درجه 3 برسد و به چهار نفر حرکت کند ، در این مرحله فرد کاندیدای جراحی و تعویض مفصل زانو خواهد بود.” اما در مراحل اولیه (یک و دو درجه) ، نیازی به جراحی نیست و فقط فیزیوتراپی و تقویت عضلات زانو می تواند تا حد زیادی از آسیب دیدن جلوگیری کند.
اکبری گفت: “وقتی آسیب به سطح چهار رسید ، جراحی تعویض مفصل لازم است.” بعد از عمل ، بیمار باید چند روز استراحت کند و سپس فیزیوتراپی برای توانبخشی عضلات را شروع کرده و حرکت مشترک را بهبود بخشید.
عملکرد مفاصل بعد از جراحی تعویض مفصل زانو
فیزیوتراپیست افزود: “امروز ، تعویض مفصل زانو نتایج خوبی دارد و بیشتر افراد توانایی انجام فعالیت های روزانه خود را بعد از عمل دارند و بعد از تعویض مفصل ، زانو معمولاً کاملاً خم می شود (2 درجه یا بیشتر) و مفصل معمولاً در حدود 2 درجه سانتیگراد خم می شود.
وی افزود: در افراد بالای 5 سال ، معمولاً جراحی تعویض مفصل توصیه می شود ، زیرا زندگی پروتز زانو بین 2 تا 5 سال است و پس از آن زمان ، پروتز ممکن است سست باشد. شکست در این حالت ، پروتز جدید باید جایگزین شود.
عوامل مؤثر بر موفقیت جراحی تعویض زانو
اکبری ادامه داد: در بعضی موارد ، مانند تصادفات یا بیماری های روماتیسمی ، ممکن است در سنین پایین نیاز به تعویض زانو داشته باشد. با این حال ، برای موفقیت جراحی ، عواملی مانند سلامت استخوان ، جلوگیری از عفونت ، تقویت عضلات و جلوگیری از استرس غیر طبیعی و تأثیر باید رعایت شود.
وی اظهار داشت: