سلامت خانواده

هوش مصنوعی سرطان را ریشه کن می کند؟

علی– Demis Hassabis ، مدیرعامل Google Deepmind و برنده جایزه نوبل در زمینه تحقیقات هوش مصنوعی ، اخیراً اعلام کرده است که وی امیدوار است که از هوش مصنوعی برای کمک به حل مشکلات مهم علمی در پنج تا ده سال آینده و حتی “درمان همه بیماری ها” کمک کند. از طرف دیگر ، OpenAI همچنین مدل های جدیدی را معرفی کرده است که قادر به تولید و ارزیابی فرضیه های نوآورانه در زیست شناسی هستند.

سام آلتمن ، مدیرعامل Openai گفت: “به لطف هوش مصنوعی ، ما با سرعت بی سابقه ای ، درمان بیماری ها را خواهیم دید.”

همچنین ، داریو آمودی ، بنیانگذار انسان شناسی ، سال گذشته پیش بینی کرد:

با کمک هوش مصنوعی ، “بیشتر انواع سرطان ها از بین می روند.”

با این حال ، این وعده های عالی بیشتر شبیه به تبلیغات محصول است تا یک واقعیت مشخص. اما آیا در این پیش بینی ها ذره ای امکان پذیر است؟

برای یافتن پاسخی ، نویسنده این گزارش با دانشمندان و مدیران دانشگاه ها ، شرکت های بزرگ دارویی مانند Pfiser و Moderna و مؤسسات تحقیقاتی مانند مرکز سرطان Memorial Sloan Kettering صحبت کرده است. نتیجه این مطالعات نشان می دهد که اگرچه هوش مصنوعی واقعاً ابزاری مفید برای اکتشافات علمی است ، اما هنوز مسافت طولانی برای به دست آوردن درمانهای عملی و قابل اعتماد باقی مانده است.

حتی اگر امروزه الگویی از Openai یا Google یک داروی پیشنهادی برای درمان نوعی سرطان ارائه دهد ، باید سالها در معرض آزمایشات آزمایشگاهی و انسانی باشد تا ایمنی و اثربخشی آن در محیط واقعی تأیید شود. الکس جورونکو ، مدیر عامل شرکت Insilico Medicine می گوید: “توقف های زیادی در تولید دارو وجود دارد و این تابلوها به دلایل خوبی باقی مانده اند.”

به عبارت دیگر ، هوش مصنوعی می تواند به عنوان یک شتاب دهنده در مسیر تحقیق و توسعه مواد مخدر عمل کند ، اما نمی تواند تمام مراحل دشوار و زمان آزمایش پزشکی را نادیده بگیرد یا جایگزین کند.

منبع: theatlantic

۲۲۷۲۲۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا