بارداری

مادران، نشانه‌های زایمان زودرس را جدی بگیرید

دکتر Firoozeh Blash ، کنترل کننده بارداری مرکز درمان ناباروری ابن سینا زائد با تولد نوزاد قبل از هفته بارداری هشدار داده شده است. زایمان زودرس به دلیل رشد اندام های حیاتی می تواند باعث مشکلاتی از قبیل اختلالات تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی بدن ، عدم توانایی در تنظیم دمای بدن و حتی آسیب مغزی برای کودک شود.

زایمان زودرس گفت: معمولاً با درد منظم شکم مشابه درد قاعدگی ، احساس فشار بر لگن وت درد کمر همراه با آن است. در بعضی موارد ، پارگی زودرس کیسه آب نیز رخ می دهد که ممکن است باعث ایجاد دهانه رحم و زایمان شود.

دکتر بلاش دلایل این عارضه را توضیح داد حاملگی های متعدد ، افزایش مایعات آمنیوتیک بیش از حد ، عفونت های رحم ، نارسایی گردن رحم وت اختلالات ساختاری رحم آنها از جمله عواملی هستند که می توانند باعث زایمان زودرس شوند. همچنین برخی از بیماری های اساسی مانند دیابت بارداری ، فشار خون بالا وت عفونتهای مزمن آنها احتمال این بیماری را افزایش می دهند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: عواملی مانند مصرف دخانیات ، سوء تغذیه ، استفاده از داروهای غیرمجاز ، استرس شدید وت فاصله کم بین بارداری ها آنها می توانند خطر زایمان زودرس را تشدید کنند. علاوه بر این ، در برخی خانواده ها عوامل ژنتیکی آنها نقش مهمی در این مشکل دارند.

دکتر بلاش در مورد روشهای تشخیص زایمان زودرس گفت: بررسی انقباضات رحم ، سونوگرافی گردن رحم وت آزمایشات بیوشیمیایی از جمله روشهای ارزیابی خطر زایمان زودرس. اگر این بیماری زیاد باشد ، مادر باید در بیمارستان مراقبت های ویژه شود.

وی همچنین به روشهای درمانی اشاره کرد و گفت: مهار کننده های متضاد ، کورتیکواستروئیدها برای رشد ریه جنین وت سولفات منیزیم برای کاهش خطر صدمات مغزی از جمله داروهای درمانی برای جلوگیری از زایمان زودرس است. در مواردی که زایمان اجتناب ناپذیر باشد ، کودک باید در آن باشد مجهز به مراکز مراقبت از کودک (NICU) متولد شد.

در پایان ، دکتر بلاش اصرار داشت که پیشگیری کار زودرس با معاینات منظم را انجام دهید وت در صورت مشاهده علائم مشکوک به پزشک خود سریع مراجعه کنید این ممکن است و می تواند تأثیر زیادی در کاهش خطر این بیماری داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا