علت اصلی بیماری مزمن کلیه را بدانید

فشار خون بالا یکی از دلایل اصلی بیماری مزمن کلیه است. کلیه های ما برای از بین بردن زباله و مایعات اضافی از بدن ضروری است. هنگامی که فشار خون زیاد و کنترل نشده باعث ایجاد رگ های خونی در کلیه ها می شود ، جریان خون را کاهش می دهد و از عملکرد صحیح کلیه ها جلوگیری می کند. در این شرایط ، مایعات اضافی در بدن می تواند سطح فشار خون را حتی بیشتر افزایش دهد و یک چرخه خطرناک ایجاد کند که منجر به نارسایی کلیه شود.
درک میزان فشار خون
به گفته ایسنا ، فشار خون نیرویی است که خون روی دیواره شریان های شما قرار می دهد ، در حالی که خون را در بدن پمپ می کند و این فشار در میلی متر جیوه (میلی متر) اندازه گیری می شود. اندازه گیری فشار خون از دو عدد تشکیل شده است. خواندن طبیعی زمانی است که تعداد بالایی (سیستولیک) شما کمتر از 1 باشد و تعداد کم (دیاستولیک) کمتر از 1 باشد.
فشار خون سیستولیک در محدوده 1-2 افزایش می یابد. با این حال ، هنگامی که میانگین سیستولیک 2 یا بالاتر و/یا دیاستولیک 2 یا بالاتر باشد ، عارضه فشار خون بالا به طور رسمی تشخیص داده می شود. اگر سیستولیک شما به 1 یا بالاتر برسد ، یا دیاستولیک شما بیش از 1 باشد ، ممکن است یک بحران فشار خون را نشان دهد و باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
یک استاد پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد گفت: “تعداد فوق – تعداد سیستولیک – به ما می گوید که فشار خون بر روی دیواره های رگهای شما در حین ضربان قلب چقدر فشار خون دارد. تعداد پایین ، همچنین به عنوان دیاستولیک نیز شناخته می شود ، میزان فشار است که خون بر روی دیواره های شریان می گذارد ، هنگامی که قلب در حال استراحت است (بین ضربان قلب) (بین ضربان قلب)
بنابراین ، پزشکان توصیه می کنند که فشار خون را کاهش داده و از کلیه ها محافظت کنید. مراقبت از کلیه برای جلوگیری از آسیب طولانی در بقیه بدن بسیار مهم است. در اینجا برخی از توصیه های پزشکان مبنی بر استفاده از آنها برای کمک به کنترل فشار خون و کاهش نیاز به دارو یا کاهش تعداد داروهای مورد نیاز برای کنترل فشار خون آورده شده است.
عادت های سالم را در خود ایجاد کنید
فعالیت بدنی منظم می تواند فشار خون را کم نگه دارد و خطر فشار خون بالا را کاهش دهد. کارشناسان فعالیت هوازی را حداقل 5 دقیقه فعالیت بدنی در هفته ، مانند دوچرخه سواری ، شنا یا حتی پیاده روی توصیه می کنند. با این حال ، هر فعالیت بهتر از بیحرکتی است. کاهش وزن همچنین می تواند خطر ابتلا به مشکلات بهداشتی مرتبط با فشار خون را کاهش دهد. اگر به چاقی یا اضافه وزن مبتلا شده اید ، کاهش وزن بدن شما می تواند تأثیر مثبتی بر سلامتی شما داشته باشد.
به گزارش Express پزشکی ، سیگار می تواند به رگ های خونی آسیب برساند و خطر فشار خون بالا و خطر ابتلا به بیماری کلیوی را افزایش دهد. اگر سیگار می کشید ، از آسیب هایی که به بدن خود وارد می کنید آگاه باشید و راهنمایی مراقبت های بهداشتی خود را در مورد برنامه ها و محصولاتی که به شما در ترک سیگار کمک می کند ، دریافت کنید.
استرس را مدیریت کنید
یادگیری نحوه مدیریت استرس همچنین می تواند تأثیر بسزایی در کاهش خطر فشار خون بالا و بهبود سلامت عاطفی و جسمی شما داشته باشد. فعالیتهای پیشنهادی با هدف مدیریت استرس عبارتند از:
- فعالیت بدنی
- به موسیقی آرامش بخش گوش دهید
- روی چیزی آرام یا ملایم تمرکز کنید
- تمرینات مراقبه یا ذهن آگاهی
- سرگرمی با استرس پایین پیدا کنید
یک رژیم غذایی سالم
ما چیزهای زیادی می شنویم که تغذیه سالم می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. در عین حال ، مصرف بیش از حد سدیم (نمک) می تواند فشار خون را افزایش دهد زیرا بدن را حفظ می کند و این باعث افزایش حجم مایعات و در نتیجه افزایش فشار خون می شود. اگر فشار خون بالایی دارید ، باید روزانه سدیم را به 5 میلی گرم کاهش دهید.
متخصص مراقبت های بهداشتی شما همچنین ممکن است یک رژیم غذایی داش را برای متوقف کردن فشار خون بالا توصیه کند. داش بر غذاهایی که حاوی کم چربی و کلسترول هستند ، از جمله شیر لاغر یا کم چربی و لبنیات ، محدود کننده گوشت قرمز ، شیرینی ، قندهای اضافه شده و نوشیدنی های ساخته شده از شکر تأکید می کند. از پزشک خود در مورد چگونگی تنظیم یک رژیم غذایی سالم که تمام نیازهای شما را پوشش می دهد ، بپرسید.
دلایل افزایش ناگهانی فشار خون
فشار خون بالا و پایین در طول روز طبیعی است. بسیاری از عوامل می توانند به طور موقت فشار خون را افزایش دهند. به عنوان مثال ، فشار خون شما ممکن است پس از یک رویداد استرس زا یا سیگار کشیدن افزایش یابد. اما با افزایش فشار خون بیش از حد ، می تواند یک اورژانس پزشکی باشد. این بحران فشار خون بالا نامیده می شود و می تواند علائم زیر را داشته باشد:
- مشکل در تنفس
- ضربان قلب سریع
- درد قفسه سینه
- اضطراب
- سردرد
- سرگیجه
- حالت تهوع
- مشکل در صحبت کردن
- مشکلات بصری
- خونریزی
اگر فکر می کنید بحران فشار خون دارید ، بلافاصله با بخش اورژانس تماس بگیرید.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین