پیشرفت فناوری در آزمایشگاه خون شناسی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، نادر شیران مسئولیت پیشرفت فناوری در نمایشگاه های خون شناسی امروز در کنگره بیست و یکم کشور و شانزدهمین کنگره بین المللی ارتقاء خدمات تشخیصی پزشکی ایران را بر عهده داشت ، که در آخرین مرکز همایش های بین المللی در تاریخ 1-8 مه استفاده می شود. رسوب گلوبولهای قرمز بلافاصله در 2 ثانیه انجام می شود.
وی گفت: “این دستگاه ها می توانند هموگلوبین A1c را انجام دهند. در عین حال ، آنها همچنین می توانند همه مواردی را که نیاز به معاینه خون دارند ، شناسایی و گسترش دهند و آن را به سایر دستگاه ها برای اسکن و شناسایی و مطابقت سلول ها بر اساس هوش مصنوعی ارائه دهند.”
در پاسخ به این سؤال که چگونه از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در توسعه تست های خون شناسی استفاده می شود ، الگوریتم ها نقش موثری در تشخیص بسیاری از بیماری ها دارند. این الگوریتم ها گاهی اوقات بسیار بزرگ هستند که فقط با هوش مصنوعی حل می شوند. حال اگر برخی از نتایج الگوریتم را داشته باشیم ، می توانیم پیچیده ترین بیماری ها را تجزیه و تحلیل کنیم.
وی افزود: “این همچنین در خون شناسی آزمایشگاهی شایع است ؛ اطلاعات در مورد شکل سلول در حافظه سرورها ذخیره می شود و می تواند در تشخیص سلولهای خونی خون شناسی نابالغ و بدخیم مؤثر باشد.
او در مورد نقش است توانمندسازی وی گفت: “برای بسیاری از بیماری های بدخیم در مرحله تشخیص و سرطان زایی آنها ، ما باید اطلاعات را تعریف کنیم تا میزان جهش را بر اساس ژن اصلی شناسایی کرده و سپس وضعیت بیمار را تعیین کنیم.”
وظیفه شیرها با اشاره به چالش ها و محدودیت ها ، افزود: مهمترین چالش ها رتبه بندی آزمایشگاهی است. هنگامی که آزمایشگاه ها طبقه بندی می شوند و یک نهاد سطح خوب یا بد خود را کنترل می کند ، وضعیت و تعرفه آزمایشگاه ها توسط فناوری و سرمایه انسانی مورد استفاده تعیین می شود.
وی در مورد فن آوری های آزمایشگاهی روز دیگر گفت: POCT تست هایی است که در دفاتر و خانه ها انجام می شود و در ایران این وقایع تا زمان راه اندازی سیستم آزمایشگاهی پولی از ارزش نخواهد بود. اگر برخی از آزمایشات در دفاتر انجام شود ، تست های POCT در آن زمان با ارزش خواهد بود ، اما اکنون باید از بودجه قانونی برای کمک استفاده شود.
وی با اشاره به تأثیر فناوری ها در درمان بیماری ها ، گفت: در مورد سرطان ها ، درمان ها از شیمی درمانی متمایز هستند. هدف برای بودن ، و همچنین داشتن پتانسیل تأثیر آن ، باید تکمیل شود. در ایران ، آنها به سرطانهای خون اعتماد کرده اند ، اما این مربوط به تومورها است محکم مشخص نیست که آیا این باید تحت پوشش حوزه خون شناسی باشد یا یک رشته جدید.
وظیفه شیرها خاطرنشان کرد: “این مسئله هماتولوژی است ، نسل جدیدی از این در زمینه خون شناسی مؤثر است و آینده درمان سرطان از آن عبور خواهد کرد.” همچنین درمان همچنین مهم است و باید بستر تزریق اطلاعات مربوط به دانش آموزان مشخص شود.
وی در مورد آینده آزمایشگاه های خون شناسی در کشور گفت: به دلیل ده ها سال به دلیل ایران عظم پیشرفت پزشکی و هماتولوژی در جهان ، هم فرصت ها و هم تهدیدها عقب مانده است ، بنابراین باید تهدیدها ایجاد شود. باید قادر به مدل سازی روشهای مؤثر باشد. این روشها را در ایران بومی سازی کرد به طوری که در این راستا رشد پایدار داشت. اگر بتوانیم فناوری هایی را معرفی کنیم که در کشورهای دیگر آزمایش شده و هیچ مجازاتی نداشته باشند ، ارزشمند خواهد بود. مطمئناً هوش مصنوعی و استفاده از مشاوران می تواند در این زمینه مؤثر باشد.
وظیفه شیر به تهیه آزمایشگاه ها مطابق با شبکه ملی بهداشت اشاره کرد و گفت: “در این رابطه باید از ظرفیت هوش مصنوعی استفاده شود و طبق گفته های کد ملی ، مردم از وضعیت جسمی شخص در کلیه مراکز پزشکی آگاه هستند.”