ویتامین B و فسفر ، پروتئین ، امگا -3 در این غذای خوشمزه

این گردو گرم و خشک حاوی ویتامین های E ، B1 ، B1 ، آهن ، روی ، فسفر ، منگنز ، پروتئین ، اسیدهای چرب ، امگا -3 و آنتی اکسیدان ها است و استفاده از روغن براساس Fars News Online ، برای تقویت پوست و مو بسیار مفید است.
مغز ، معده و کبد ، خشک شدن بدن ، درمان قلب شکسته ، سرطان ضد آب و تونیک است.
بهترین نوع گردو ، پوست نازک ، برآمدگی و تازه است که باید در لحظه مصرف ساخته شود. از آنجا که هسته گردو در مجاورت هوا روغن ناسالم تولید می کند و مخصوصاً برای کسانی که لیپیدهای خون و مزاج گرم و خشک دارند مناسب نیست.
خوردن بیش از حد گردو ، به خصوص در افراد گرم و گرم در فصول گرم و مناطق گرمسیری ، می تواند باعث جوش ها ، زخم های دهان ، لوزه و التهاب شود.
توصیه می شود که در مصرف اعتدال رعایت کنید و از صلح های آن مانند انار ترش ، رب انار و انار غافل نشوید.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین