نیاز به توانمندسازی مادران و تغییر رفتار / رفتار بستگی به افزایش سواد سلامت افراد دارد

براساس خبرگزاری IMNA ، حمید گلداری امروز – اول ماه مه – درباره هفته بهداشت در رسانه رسانه ، با بیان اینکه هر سال شعاری برای روز جهانی سلامت محسوب می شود و بر اساس شعار ، فعالیت ها و اقدامات در نظر گرفته می شود ، می گوید: “چند سال پیش ، هفته های سلامتی به طور گسترده ای مورد بررسی قرار می گیرد.
وی افزود: “شعار مطرح شده در سال جاری” آغاز سلامتی ، آینده ای عالی “است که این شعار بر نقش سلامتی در دوران بارداری و نوزادی تأکید کرده است تا آینده ای سالم برای جامعه را تضمین کند و اهمیت این شعار بر نقش سلامتی در دوران بارداری و نوزادی تأکید می کند تا آینده ای سالم را برای جامعه تضمین کند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: اگر می خواهیم جامعه سالم داشته باشیم ، باید تغییر رفتار انجام شود که نیاز به تغییر در نگرش ها دارد و بستگی به افزایش سواد سلامت افراد و همکاران رسانه ای دارد.
“عدالت در سلامت با پزشکی خانواده و سیستم ارجاع” شعار روز اول این هفته و یکی از اولویت های اصلی کشور است. این کار در سال اول پزشکی خانواده روستایی آغاز شد و امسال تقویت و تکمیل این پروژه در نظر گرفته شده است ، به خصوص به دو سطح اشاره شده است و در مرحله اول ، شهرها به مرحله اول منتقل شدند. تری پیدا خواهد کرد
وی گفت: “یک محیط سالم ، یک جامعه سالم با مشارکت مردم” ، “سواد سلامت مادر ، جوانان جمعیت و نسل قدرتمند” ، “فرهنگ ، هنر ، رسانه و سلامت” ، “ورزش عمومی و بهداشت عمومی” ، “مراقبت جنین ، سلامت کودک ، واکسیناسیون و امید آینده” و “بدون تصادف”.
معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت كه معرفی خدمات درمانی ، به ویژه در سلامت مادران نوزادان و كودكان ، افزود: “كار خوب در این زمینه انجام شده است و خدمات مختلفی در گروه های سنی مختلفی ارائه شده است كه بسیاری از افراد از آن بی خبر هستند و انتظار می رود حداقل به مادران و نوزادان اطلاع دهند.”
گسترش پوشش واکسیناسیون در کشور نیاز به فرهنگ دارد
هرد گفت: “یكی از موضوعاتی كه تأكید می شود نصب محیط بر روی تلفن های همراه است به طوری كه آنها در هوای آلوده ، مادران و كودكان باردار در خارج از منزل شرکت نکنند.”
وی گفت: با اشاره به اینکه آلودگی هوا در تلاش است تا منابع ثابت و متحرک در استان را کنترل کند و از تأثیر آلودگی هوا بر مادران و کودکان باردار جلوگیری کند ، وی گفت: یکی از مسائل برای بهبود سلامتی ، جمع آوری پلاستیک ، نایلون و ظروف یکبار مصرف از همه فروشگاه ها است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: انتظار می رود اسکن انجام شود ، نه ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف ، و افزود که یکی از موضوعات جدی در کشور جمعیت و جوانان و امید امید در این زمینه است. کودک و جوانان جمعیت در نظر گرفته شده است.
گله ها پس از تصویب قانون گفتند کودک و جوانان جمعیت ، جوانان جمعیت ، در دانشگاه تشکیل شدند و توجه به این قانون و حرکت به سمت آن باید در کلیه سازمان های اجرایی استان و کشور مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: توانمندسازی مادران و خودمراقبتی موضوعات دیگر مهم هستند ، زیرا وقتی مردم زمان طلایی برای گذشته است ، غالباً غافل می شوند و به کادر مراجعه می کنند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت که سال گذشته دو واکسن پنوموکوکوس و روتاویروس به سبد واکسیناسیون اضافه شده اند و افزود: “ما برای گسترش واکسیناسیون در کشور به فرهنگ نیاز داریم و برخی از افراد به بهانه های مختلف ، واکسیناسیون را در فضای مجازی ترویج می کنند.”
وی با اشاره به اینكه ما باید بیشتر از این حادثه مراقبت كنیم و در زمینه حوادث ترافیکی مراقبت بیشتری انجام دهیم ، وی گفت: ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی بار اصلی مراقبت در شهرها هستند و دانشگاه علوم پزشکی ایفاهان برای متخصصان بهداشت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی ادامه داد: با اشاره به توصیه های پزشکی ارائه شده برای جلوگیری از سقط جنین عمدی در مراکز بهداشتی و مراکز افراد ، وی ادامه داد: “از 5 جنین که مادران آنها به مراکز مشاوره ارجاع شده اند ، 4 نوزاد متولد شده اند و سایر مادران باردار نیز بارداری خود را پشت سر می گذارند.