سلامت خانواده

ظرفیت انجام کاشت حلزون حلزون سالانه در کشور ارائه شده است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید حسین صفوی ، رئیس هیئت پس انداز ارز ، از پیشرفت های چشمگیر این کشور در زمینه کاشت حلزون شنوایی در کنفرانس ملی مراقبت های بهداشتی و شنوایی خبر داد.

صفوی گفت: هیئت پس انداز ارز برای ارائه تجهیزات تشخیصی و مداخلات درمانی که در کشور وجود ندارد ، تشکیل شده است و به ناچار بیماران را به خارج از کشور می فرستد.

وی افزود: یکی از شاخص های قابل توجه تغییر در روند کاشت حلزون حلزون در کشور است. در گذشته ، این کار عمدتاً در خارج از کشور انجام می شد ، اما با همکاری اساتید و جراحان گوش ، گلو و بینی ، در داخل کشور تهیه می شد.

رئیس هیئت امنا افزود: “جراحان متخصص به خارج از کشور فرستاده شدند و آموزش لازم را دریافت کردند.” در حالی که در سالهای اولیه کمتر از 5 عمل جراحی ایمپلنت حلزون در کشور وجود داشت ، امروز ما توانایی انجام بیش از 6000 عمل در سال را داریم.

صفوی همچنین اظهار داشت: تمام حمایت از این پیشرفت توسط هیئت امنا برای پس انداز ارز ارائه شده است. در حال حاضر ، 4 مرکز کاشت حلزون در کشور وجود دارد که مستقیماً با وزارت بهداشت و هیئت امنای همکاری می کنند.

وی گفت: کمیته ملی کاشت با حضور اساتید تخصصی ، مسئولیت سیاست گذاری در زمینه کاشت حلزون را بر عهده دارد. این
هماهنگی بین سیاست گذاران ، تصمیم گیرندگان و مجریان ، راه را برای عملکرد موفق فعلی هموار کرده است.

با مقایسه وضعیت ایران با کشورهای منطقه ، صفاوی تأکید کرد: موقعیت ایران در منطقه در منطقه کاشت حلزون بسیار مطلوب است ، اگرچه هنوز هم چالش هایی وجود دارد که ما برای حل آن نیاز داریم.

وی افزود: “فن آوری های جدید شنوایی هر سال در حال توسعه هستند و نیاز به تأمین بودجه مناسب برای این تحولات وجود دارد.” هیئت پس انداز ارز حتی در سخت ترین شرایط خدمات خود را متوقف نکرد. به عنوان مثال ، تنها 5 ٪ از بودجه ریال پیش بینی شده تا سال 3 برای این موسسه تأمین می شد ، اما مراقبت های بهداشتی ادامه یافت.

صفوی گفت: در شرایط فعلی ، سرمایه گذاری در فن آوری های جدید و گسترش پشتیبانی بیمه اقدامات اساسی برای ادامه موفقیت در زمینه کاشت حلزون و سلامت شنوایی در کشور است.

صفوی گفت که با همکاری وزارت بهداشت ، سازمان بودجه و بودجه و هیئت امنای پس انداز ارز ، اقدامات موثری در این زمینه انجام شده است. یکی از مهمترین اقدامات هزینه کاشت حلزون برای بیماران از حدود دو تا سه سال پیش با همکاری بیمه بود.

وی افزود: سال گذشته ، حدود 6000 ایمپلنت شنوایی در بین مراکز کاشت وارد و توزیع شد. همچنین ، با توجه به اینکه 2 بیمار باید جایگزین شوند پیشرفت آنها بودند و اگر این قطعه ناپدید شد ، دادرسی آنها کاملاً از بین می رود – هدرهای جدید با ارز ترجیحی وارد کشور شدند. قیمت برای هر یک پیشرفت این حدود 2 میلیون تومن بود که با حمایت از بیمه درمانی از بودجه ویژه و مناسب و معقول پوشانده شد و بخشی از این هزینه برای خانواده ها تهیه و تأمین شد.

صفوید تأکید کرد: پیشرفت آنها هنوز به طور کامل تحت پوشش بیمه قرار نگرفته اند و لازم است که پس انداز ارز کامل را برای آنها فراهم کنید ، زیرا این تجهیزات به صورت رایگان به بیماران ارائه می شود.

وی گفت: “اگر بیمه از ما پشتیبانی کند ، می توانیم از فن آوری های جدید جهان استفاده کنیم که از هوش مصنوعی نیز برای بهبود کیفیت بیماران شنوایی استفاده می کنند.” همچنین ، به روزرسانی تجهیزات جراحی مراکز کاشت یکی دیگر از اقدامات است که در صورت همراهی وزارت بهداشت ، ما آماده اجرای آن هستیم.

صفوی همچنین در مورد مشکلات موجود در زمینه قطعات یدکی گفت: هزینه واردات تجهیزات پزشکی با تغییر نرخ ارز ترجیحی به 5 دلار افزایش یافته است. البته بیمه برای پوشش این تفاوت پیش بینی کرده است ، اما هنوز هم نیاز به تسریع در عرضه قطعات وجود دارد.

وی یکی از چالش ها را محدودیت های قانونی جدید توصیف کرد و گفت که برخی از قوانین جدید ، از جمله حذف برخی از امکانات هیئت مدیره ، از جمله ثبت نام خدمات ، روند پاکسازی تجهیزات را کند کرده است. اگر قانونگذاران همکاری لازم را داشته باشند ، می توانیم طیف وسیعی از خدمات را گسترش دهیم و سریعتر آنها را ارائه دهیم.

صفوی خاطرنشان کرد: کاشت حلزون یکی از افتخارات بزرگ هیئت امنا است. وقتی نتایج موفقیت آمیز این عمل را در زندگی بیماران می بینیم ، خستگی از همکاران ما خارج می شود و انگیزه بیشتری برای ادامه دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا