سلامت خانواده

علائم خوردن عاطفی چیست؟

به احتمال زیاد همه از خوردن عاطفی برخوردار هستند ، اما اگر به الگویی تبدیل شود ، باعث ایجاد مشکلات سلامتی می شود ، وقتی می توان از غذاها برای تسکین استرس ، غم و اندوه ، کسالت یا حتی خوشبختی استفاده کرد ، عاطفی را بخورد ، این می تواند منجر به افزایش وزن شود.

غذا خوردن در پاسخ به استرس یا احساسات

نتایج مطالعات نشان می دهد که استرس باعث ترشح هورمون کورتیزول می شود ، که باعث افزایش تمایل به مصرف غذاهای کالری بالا می شود. برخی از افراد هنگام استرس و اضطراب برای دستیابی به آرامش ذهنی ، غذاهای شیرین ، شور یا چرب می خورند.

غذا خوردن بر روی سیری

بعضی از افراد فقط به دلیل کسالت ، تنهایی یا عادت خود غذا می خورند ، حتی وقتی احساس پر می کنند ، وقتی تمایل به غذا خوردن بعد از یک وعده غذایی کامل دارید ، خوردن عاطفی را نشان می دهد.

بعد از غذا احساس گناه

افرادی که درگیر مشکلات خوردن هستند ، بعد از خوردن غذا احساس گناه و پشیمانی می کنند ، در این صورت خوردن غذا به عنوان راهی برای مقابله با استرس و احساسات دیگر در نظر گرفته می شود.

افزایش وزن

نتایج این تحقیق نشان می دهد که استرس و ناراحتی عاطفی می تواند منجر به کالری اضافی شود ، در این صورت وزن ناخواسته افزایش می یابد ، همچنین پرخوری مکرر و کوچک و همچنین مصرف میان وعده های اواخر شب.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا