سلامت خانواده

آدامس که می تواند سرطان زا باشد

دانه ، پر فیبر و حاوی مقدار کمی از “چربی های غیر اشباع نشده اشباع” ، به کاهش کلسترول و بهبود سلامت قلب و کاهش خطر سکته مغزی کمک می کند. علاوه بر این ، گفته می شود که این مواد غذایی مغذی التهاب در بدن را کاهش می دهد ، استخوان ها را تقویت می کند و همچنین برای بهبود پتانسیل شناختی مفید است.

ایسنا همچنین در یک خبرنامه نوشت: همچنین یک ماده معدنی به نام سلنیوم ، که یکی از مواد معدنی اساسی بدن و در آجیل برزیل است ، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و عملکرد تیروئید را بهبود می بخشد ، اگرچه مقدار زیادی آن می تواند اثر معکوس داشته و برای سلامتی مضر باشد.

کارشناسان تغذیه در مورد این مواد معدنی می گویند که افراد 5 سال و بالاتر به روزانه سلنیوم (MCG) توصیه می شود. همچنین میزان توصیه شده برای نوزادان ، کودکان و نوجوانان از 1 میکروگرم تا 5 میکروگرم در روز متفاوت است.

سلنیوم فواید خود را دارد ، اما بیش از حد این ماده معدنی قوی را دریافت می کند ، و آجیل برزیل حاوی غلظت بسیار بالایی است ، به این معنی که در یک وعده یک اونس از این آجیل ها ، حدود 2 میکروگرم سلنیوم وجود دارد که حاوی تقریباً شش مورد از این دانه ها است.

با توجه به این محتوای بالای سلنیوم در این نوع آجیل ، به مردم هشدار داده می شود که بیش از یک یا دو در روز مصرف نکنند زیرا سلنیوم بیش از حد با مشکلات تنفسی ، لرزش ، نارسایی کلیه و حملات قلبی مرتبط است.

این هشدار به دلیل سطح بالای سلنیوم در آجیل برزیل است

در حالی که تحقیقات قبلی نشان داده است که سلنیوم دارای خواص پیشگیری از سرطان است ، مطالعات جدید در واقع برعکس نشان می دهد ، به این معنی که مصرف دوز بالای آن ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

مقدار توصیه شده روزانه این ماده معدنی نیز به صورت تن ، ساردین ، ​​میگو ، گوشت گاو ، بوقلمون ، تخم مرغ و اسپاگتی در دسترس است ، اما برخلاف آجیل برزیل ، این غذاها می توانند بدون نگرانی در مورد سلنیوم بیش از حد مصرف شوند.

دکتر استیون کووی ، پزشک متخصص در تحقیقات سرطان ، سلنیوم را “شمشیر دوتایی” خوانده است.

وی به دیلی میل گفت: “از یک طرف ، این یک ماده معدنی نادر و حیاتی است که بدن شما برای سنتز DNA ، عملکرد تیروئید و مصونیت از آن استفاده می کند.” اما از طرف دیگر ، اگر روزانه از 2 میکروگرم عبور کنید ، یک “بیماری سلنی” یا مسمومیت سلنیوم خواهید داشت.

برخی از مطالعات این ماده معدنی را به دلیل خنثی کردن سمیت جیوه ستایش می کنند ، در حالی که برخی دیگر هشدار می دهند که این یک سپر ضد سرطان نیست. در حقیقت ، مصرف آن بسیار مهم است و مانند همه ترکیبات قدرتمند ، تأثیر آن به مصرف متعادل بستگی دارد ، نه بر مصرف.

دکتر مارتینا Ambarjiva ، یک متخصص ارولوژی می گوید: “سلنیوم در صورت استفاده از پزشک محدود و توصیه می شود.”

با این حال ، مصرف بیش از حد می تواند منجر به مسمومیت سلنیوم شود و باعث طیف گسترده ای از علائم شود.

با وجود خطرات ، به دلیل خاصیت محافظ سلنیوم از DNA ، مدتهاست که تصور می شود این ماده معدنی در پیشگیری از سرطان نقش داشته است.

با این حال ، یک بررسی جامع در این مورد یافته های متفاوتی را نشان داد.

تجزیه و تحلیل تجزیه و تحلیل داده ها ، که شامل بیش از 5000 نفر بود ، نشان داد که هیچ مدرکی مبنی بر کاهش بروز سرطان با مصرف مکمل های سلنیوم وجود ندارد.

علاوه بر این ، محققان گفتند که برخی از مطالعات در مطالعه خود “نگرانی ها را افزایش داده و از افزایش سرطان دیابت پروستات و نوع 2 در افرادی که مکمل های سلنیوم مصرف می کنند ، گزارش کرده اند.

این ماده معدنی نه تنها از سرطان جلوگیری می کند ، بلکه مطالعات دیگر نشان می دهد که در واقع می تواند خطر ابتلا به آن را افزایش دهد.

با توجه به طیف گسترده ای از نتایج و نتیجه گیری های گاه متناقض ، کارشناسان می گویند تحقیقات بیشتری برای بررسی رابطه سلنیوم و سرطان لازم است.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا