کبد چرب قابل درمان است. اگر … – آژانس خبری مهر ایران و اخبار جهانی

سید علی کشوارز ، متخصص تغذیه در مصاحبه با خبرگزاری مهر ، با اشاره به افزایش بی سابقه کبد چرب در بین جوانان و میانه وی هشدار داد: کبد چرب یک بیماری خاموش است که معمولاً تا زمان پیشرفت علائم خاصی نداشته است و متأسفانه وقتی می آید ، ممکن است وارد مرحله خطرناک یا حتی سرطانی شود. بیشتر افرادی که به نظر می رسد مشکلی ندارند اما سبک تغذیه ای ناسالم ندارند ، در معرض خطر این بیماری هستند.
وی تأکید کرد که افراد مبتلا به کبد چرب معمولاً عوارضی مانند لیپیدهای خون بالا ، قند خون بالا و حتی سکته مغزی ایجاد می کنند. وابسته به کتوژنیک این افراد توصیه نمی شوند ، زیرا ممکن است وضعیت کبد چرب را تشدید کند. در عوض ، رژیم ها سریع یا روزه متناوب در صورت اجرای صحیح می تواند مفید باشد.
به گفته او ؛ این فرد به مدت 4 ساعت چیزی نمی خورد و در 4 ساعت مجاز به غذا خوردن است ، اما هنوز هم باید مراقب باشید که در آن 4 ساعت به غذاهای کم مصرف نروید.
کشاورز بیشتر به نیاز روزانه بدن به پروتئین اشاره کرد ، و افزود که میزان نیاز پروتئین به عوامل مختلفی از جمله سن ، جنس ، توده بدن ، قد و وزن بستگی دارد و باید توسط یک متخصص تغذیه و با توجه به پروتئین بیش از حد ناکافی محاسبه شود.
از شیشلیک تا شکلات ؛ دشمنان پنهان کبد شما
وی گفت: “مهمترین عامل استفاده از الکل است.” پس از آن ، مصرف مداوم فست فود ، گوشت های پر از چربی ، مانند گردن ، شیشلیک و عضلات بازار ، غذاهای سرخ شده مانند کاتلت و کوکو ، کیک ، شیرینی های صنعتی مانند کیک ، بیسکویت ، کلوچه ، شکلات ، دانه ها و آجیل های پر از پر ، شکر و شکر ، نوشیدنی ها ، شربت های شیرین و غذاهای فرآوری شده دلایل جدی بیماری است.
وی خاطرنشان کرد: درمان کبد چرب در وهله اول با اصلاح تغذیه آغاز می شود. افرادی که حتی درجه آنها این بیماری را 1 یا 2 دارند ، بهتر است از گوشت قرمز جلوگیری کرده و میزان روغن مصرف شده را کاهش دهید. گوشت سفید مانند مرغ و ماهی باید به صورت آب پز ، بخارپز یا هوا تهیه شود. همچنین توصیه می شود قبل از وعده های غذایی ، سبزیجات پخته شده ، سالاد بدون سس و سبزیجات مصرف کنید. لوبیا ، مانند لنزها و لوبیای مونگ نیز در پاکسازی کبد بسیار مؤثر است.
سرانجام ، کشاورز در مراحل اولیه بر لغو کبد چرب تأکید کرد ، گفت: “اگر شخصی زمان مناسبی را برای اصلاح عادات غذایی خود بگذارد ، کبد می تواند بازسازی و به حالت عادی بازگردد.” اما اگر بی توجهی وجود داشته باشد ، خطر بیماری های مزمن و حتی سرطان کبد وجود دارد.