سلیقه کودکان باید به خوردن غذاهای سالم عادت داشته باشد

غزاله اسلامیان گفت: “یک برنامه رژیم غذایی متعادل نه تنها انرژی مورد نیاز برای فعالیت های روزانه را فراهم می کند ، بلکه مستقیماً روی تمرکز و حافظه متمرکز می شود.”
وی با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم برای دانش آموزان ، وی بر راه حل های عملی برای بهبود عادات غذایی کودکان تأکید کرد.
اسلامگرایان با اشاره به اینكه تغذیه سالم توانایی یادگیری و تمرکز را تقویت می كند: “غذای سالم از پیری زودرس جلوگیری می كند ، همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می كند و از كمبودهای تغذیه ای جلوگیری می كند و از اضافه وزن و چاقی در كودكان جلوگیری می كند.”
وی گفت: صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است: خوردن صبحانه باعث کاهش قند خون و اختلال در غلظت می شود ، یک صبحانه کامل باید شامل پروتئین (تخم مرغ و پنیر) ، کربوهیدراتهای پیچیده (نان کل) و میوه باشد.
این متخصص تغذیه گفت: “خانواده ها باید الگوی خوبی برای صبحانه باشند.”
اسلام گرایان خاطرنشان كردند كه مصرف میان وعده های مغذی برای تفریح دانش آموزان بسیار مهم است ، گفت: میوه های تازه و خشک ، آجیل و آجیل کم ، ساندویچ های ساخته شده در خانه با نان های کل ، شیر و لبنیات و ذرت خانگی جایگزین مناسبی برای غذاهای ناسالم ، تراشه ها ، تراشه ها ، تراشه ها ، تراشه ها ، تراشه ها هستند.
عضو دانشکده دانشکده تغذیه و علوم غذایی ادامه داد: برای تهیه ساندویچ ، والدین نان کامل ، مواد تشکیل دهنده سرزنده مانند تخم مرغ ، پنیر ، کوکو یا کاتلت خانه کم ، با سبزیجات تازه مانند گوجه فرنگی ، خیار یا کاهو.
وی به خطرات غذاهای پر و فرآوری شده اشاره کرد و در مورد استفاده از این غذاها مانند سوسیس ، سوسیس و سس های چرب هشدار داد.
متخصص تغذیه و رژیم غذایی ، با اشاره به اینکه بهترین نوشیدنی ها ، آب ، شیر ساده و ماست کم ، همچنان به جلوگیری از نوشیدنی ها ، آب میوه های صنعتی و نوشیدنی های انرژی زا ادامه می دهند منطقه به ویژه برای کودکان ضروری است.
اسلام گرایان گفتند که بوفه مدرسه نقش مهمی در فرهنگ غذایی دانش آموزان دارد و می گویند که تأمین فست فود ، نوشیدنی ها و میان وعده ها باید در بوفه مدرسه ممنوع شود و میوه های شسته شده ، ساندویچ های سالم و آجیل در دسترس باشد.
وی بر نظارت مستمر بر سلامت مواد غذایی در بوفه مدرسه تأکید کرد.
یکی از اعضای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی به نقش خانواده ها در تغذیه سالم اشاره کرد و افزود: والدین می توانند با مشاهده برخی از نکات مانند تهیه غذاهای مبتنی بر خانه ، استفاده از میوه و سبزیجات در برنامه روزانه ، محدود کردن قند و نمک مصرف و تشویق فعالیت منظم بدنی ، الگوی خوبی برای عادات غذایی سالم باشند.
اسلامگرایان همچنین به چالش های تغذیه دانش آموزان اشاره کردند و ادامه دادند: طبق آمار حدود 5 ٪ دانش آموزان مبتلا به چاقی یا اضافه وزن صورت آنها در چهره هستند و تقریباً کمبود آهن و ویتامین D یک مسئله مشترک در بین دانشجویان است ، دلیل اصلی آن عادت های ناسالم و مصرف زیاد فست فود و میان وعده های صنعتی است.
به گفته این متخصص ، تغذیه مناسب در طول آموزش در آینده کودک سرمایه گذاری می کند ، بنابراین آموزش ، نظارت و همکاری بین خانواده ها و مدارس می تواند یک فرهنگ غذایی سالم را نهادینه کند.
وی افزود: عادت های غذایی در دوران کودکی پایه ای برای سلامتی در بزرگسالی است.
وی گفت: “به جای تمرکز روی ممنوعیت ها ، ما گزینه های سالم و جذاب را برای کودکان معرفی می کنیم و تغذیه سالم را به یک عادت لذت بخش تبدیل می کنیم.”