سلامت خانواده

بعد از نوروز با چاقی چه باید کرد؟

احمد اسماعیلزاده در مصاحبه ای با گزارشگر IMNA ، گفت: شکلات ، شیرینی و آجیل از جمله فرهنگ مواد غذایی جدا نشدنی مردم ایران در هنگام نوروز است که این محصولات را مصرف می کنند.

وی افزود: “شیرینی ها و شکلات ها حاوی قندهای بسیار بالایی هستند و تحرک در طول Nowruz کاهش می یابد. افزایش کالری مصرف می تواند منجر به چاقی شود ، یعنی مادر بیماری ها و همچنین افزایش دیابت ، فشار خون بالا و برخی سرطانها.”

مدیر کل وزارتخانه بهداشت و درمان گفت: “آجیل ، بر خلاف شیرینی ، دارای مواد مغذی و شکلات هستند ، آنها مواد مفیدی برای بدن ندارند ، آجیل منیزیم و چربی و فیبر وجود دارد که برای سلامتی مفید است ، اما به دلیل داشتن اسیدهای چرب و سطح چربی بالا ، افزایش میزان مصرف کالری وجود دارد.”

وی گفت: “مردم باید روزانه از 5 پسته ، بادام و فندق استفاده کنند ، اما در نوروز ، زیرا هیچ کنترلی بر آجیل ، افزایش وزن و چاقی وجود ندارد ، بنابراین مردم پس از تعطیلات و برنامه غذایی مناسب ، افزایش وزن را مدیریت می کنند.”

اسماعیلزاده خاطرنشان کرد: به افرادی که بعد از نوروز وزن می کردند ، روزانه 5 کالری مصرف می کنند ، میزان مصرف را کاهش می دهند و به مدت 5 دقیقه حرکت سریع دارند تا چربی در بدن کاهش یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا