سلامت خانواده

5 ٪ خطر ابتلا به دیابت را با یک لیوان سودا افزایش داد! – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

به گفته خبرنگار Mehr به نقل از مدیسون محققان ، خالص ، گزارش دادند كه مخلوطی از مواد افزودنی كه معمولاً در نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی یافت می شود ، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 5 ٪ در بین گروه 4 نفر افزایش می دهد.

به طور مشابه ، یک ترکیب مرتبط با افزودنی غذاهای فوق العاده پردازش شده مانند سس ، خطر ابتلا به دیابت را تا 5 ٪ افزایش می دهد.

«ماری پین نگهدارنده هیچ نوهمحقق ارشد فرانسه می گوید: “این یافته ها نشان می دهد که چندین افزودنی نمادین در بسیاری از محصولات اغلب با هم مصرف می شوند و مخلوط های خاص در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری هستند.”

وی در بیانیه خبری گفت: “بنابراین این مواد ممکن است یک عامل خطر اصلاحی باشد و راه را برای دیابت نوع 2 هموار کند.”

برای این مطالعه ، محققان داده های بیش از 5 نفری را که در یک مطالعه طولانی مدت فرانسه شرکت کرده اند و رابطه بین تغذیه و سلامت مورد بررسی قرار گرفت ، مورد بررسی قرار داد.

همه شرکت کنندگان دو تا پنج روز سوابق رژیم غذایی را تکمیل کردند که تمام غذاها و نوشیدنی های مصرفی و همچنین مارک های خاص را ردیابی کردند. سلامت شرکت کنندگان نزدیک به هشت سال دنبال شد.

محققان پنج ماده افزودنی مختلف را که معمولاً در غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار می گیرند ، بررسی کردند تا ببینند آیا این ترکیبات بر خطر ابتلا به دیابت تأثیر می گذارد یا خیر.

نتایج نشان می دهد که دو مورد از مخلوط ها به طور قابل توجهی خطر را افزایش داده اند:

• مخلوطی حاوی مواد افزودنی است که در نوشیدنی های رژیم غذایی از جمله اسیدها و تنظیم کننده ها استفاده می شود اسیدیته (اسید سیتریک ، سیترات سدیم ، اسید فسفریک ، اسید مالک) ، نقاشان (کارامل آمونیاک ، آنتوسیانین ها ، عصاره پاپریکا) ، و شیرین کننده ها (Aceulfame-K ، آسپارتام، غوغا).

• مخلوط دیگری ، که در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود ، حاوی چندین است امولسیون کننده (نشاسته اصلاح شده ، پکتینلثه چاله، کاراژینچند فسفات ، آدامس) ، یک ماده نگهدارنده (سوربات پتاسیم) و یک ماده نقاشی (جنجال).

با این حال ، محققان خاطرنشان كردند كه برای درک اینكه چرا این مواد افزودنی خاص خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد ، مطالعات بیشتری لازم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا