سلامت خانواده

اصول غذایی مناسب ؛ خط مقدم سلامتی و پویایی

به گفته خبرگزاری IMNA ، حفظ تعادل و تنوع رژیم غذایی یکی از اصول اساسی برای تأمین سلامت بدن و جلوگیری از مشکلات تغذیه ای است که به افراد کمک می کند تا مواد مغذی مورد نیاز خود را از منابع مختلف رژیم غذایی تأمین کنند و از عوارض جانبی رژیم های تک بعدی و محدود جلوگیری کنند. توجه قابل توجهی

در انواع رژیم های غذایی ، گزینه های سالم برای گروه های غذایی وجود دارد و به عنوان مثال ، مرغ و ماهی می توانند به دلیل پروتئین با کیفیت بالا و چربی کمتری جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشند و تخم مرغ منبع ایده آل مواد مغذی مانند ویتامین ها و پروتئین است.

اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی یکی از مواردی است که ممکن است کمتر افراد به آن توجه کنند ، میوه ها و سبزیجات حاوی مقادیر زیادی فیبر ، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند و از بسیاری از بیماری های مزمن جلوگیری می کنند و مواد مغذی منظم و مواد مغذی سلامتی و مواد مغذی آنها را بهبود می بخشد.

ایجاد تنوع رژیم غذایی و استفاده از گزینه های مختلف محدود به بهبود کیفیت تغذیه نیست ، اما می تواند تأثیرات مثبتی بر محیط زیست داشته باشد و پیروی از اصول تغذیه ای علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با رژیم های نامتعادل ، همچنین کیفیت زندگی را بهبود می بخشد.

ضرورت مشاهده دو اصل تعادل و تنوع در رژیم غذایی / هیچ یک از گروه های رژیم غذایی دیگر جایگزین نشده است

پاروان سنی ، متخصص تغذیه و رژیم غذایی وی در مصاحبه ای با گزارشگر IMNA ، با اشاره به اینكه دو اصل تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی برای تغذیه مناسب در نظر گرفته می شود ، گفت: اگرچه این دو اصل بسیار آسان است ، اما اجرای آن بسیار دشوار است.

وی گفت: “اصل تنوع به این معنی است که باید از همه گروه های غذایی در برنامه روزانه استفاده شود و به همین دلیل باید پنج گروه اصلی مواد غذایی در برنامه تغذیه روزانه گنجانده شوند.”

متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: پنج گروه اصلی رژیم غذایی شامل میوه ، سبزیجات ، غلات ، پروتئین ها و جایگزین های پروتئین ، شیر ، ماست و لبنیات هستند و هیچ یک از گروه های غذایی نمی توانند جایگزین گروه دیگر شوند و افراد باید از تمام گروه های غذایی در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

تفاوت بین جایگزین های مطرح شده برای هر یک از گروه های مواد غذایی خشک شده / میوه با میوه تازه چیست؟

سانی گفت که در هر یک از گروه های غذایی گفته شده است: به عنوان مثال ، اگر روزی توسط افراد حاوی گوشت ، مرغ یا ماهی مصرف شود ، و اگر مرغ و ماهی در رژیم غذایی وجود نداشته باشد ، می توان تخم مرغ ، تخم مرغ ، تخم مرغ ، تخم مرغ ، تخم مرغ را جایگزین کرد.

وی گفت ، با اشاره به اینكه افراد ممكن است نتوانند هر روز میوه مصرف كنند و خرما را مصرف كنند ، كه یك میوه خشک است ، می تواند جایگزینی برای میوه ها در طول روز باشد ، وی گفت ، این گودال نیز یك میوه خشک است و می تواند به خوبی برای میوه های مصرف شده در طول روز جایگزین شود.

متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفتند که سبزیجات خشک شده همچنین می تواند جایگزینی برای سبزیجات در رژیم غذایی افراد باشد. وی افزود: میوه خشک مقداری از میوه های تازه به ویژه ویتامین های محلول در آب فقیرتر است ، اما سایر ترکیبات مانند سایر ویتامین ها ، مواد معدنی ، منیزیم و فیبر در میوه های خشک موجود است.

اصول غذایی مناسب ؛ خط مقدم سلامتی و پویایی

میوه های خشک یکی دیگر از منابع غذایی مفید است که می تواند جایگزینی مناسب برای میان وعده های ناسالم ، میوه خشک شده در ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر باشد ، و به ویژه هنگامی که میوه های تازه در دسترس نباشند ، انتخاب خوبی خواهد بود و علاوه بر این ، میوه های خشک نیز آسان است.

رژیم های نامتعادل می توانند تأثیرات منفی زیادی بر سلامت افراد داشته باشند ، به عنوان مثال ، مصرف بیش از حد گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی همراه است و مرغ و ماهی به عنوان گزینه های سالم تر اثرات مثبتی خواهد داشت.

به طور کلی ، می توان اظهار داشت که مشاهده تعادل و تنوع رژیم غذایی نه تنها برای سلامت بدن و پیشگیری از بیماری ها مهم است ، بلکه تجربه ای لذت بخش در داشتن یک سبک زندگی سالم تر ایجاد می کند و این اصول به افراد کمک می کند تا رژیم غذایی خود را به روشی پایدار و مؤثر مدیریت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا