عفونت های تنفسی ؛ بیشترین چالش ویروس

عفونت های تنفسی شایع ترین بیماری هایی هستند که بر دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی تأثیر می گذارند و طیف گسترده ای از بیماری ها مانند سرماخوردگی ، آنفلوانزا ، ذات الریه و تاج را شامل می شوند. افراد واکسیناسیون و تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق روشهای مؤثر برای جلوگیری از عفونت های تنفسی هستند.
افزایش عفونت های تنفسی ، به ویژه در دوره پس ازکارونا ، تحت تأثیر چندین عامل قرار گرفته است ، یکی از عوامل اصلی در کاهش تماس بدن با ویروس ها در طول تکامل ویروس تاج ، قرنطینه و دستورالعمل های سختگیرانه سلامت ، و این شرایط باعث ایمنی نسبی بدن نسبت به بدن شده است. آنها فرصتی برای مقابله با ویروس ها و تقویت ایمنی ندارند.
گروه های پرخاشگر مانند افراد مسن ، کودکان زیر پنج سال ، بیماران دیابتی و قلبی و افراد مبتلا به سیستم ایمنی ضعیف هنوز آسیب پذیرترین ویروس های تنفسی هستند و در صورت داشتن بیماری هایی مانند آنفولانزا یا کرونا ، علائم شدیدتری را تجربه می کنند.
تأثیر تغییرات آب و هوا بر بیماریهای عفونی یکی از مباحثی است که از اهمیت بالایی برخوردار است و گرم شدن و تغییرات محیطی باعث افزایش زیستگاه بیماری های این بیماری مانند پشه ها و کنه ها می شود و منجر به شیوع بیماری های منتقل شده از طریق این حامل ها و تهدید جدیدی برای سلامتی جهان می شود.
در همین حال ، ویروس تاج ، یکی از بیماری های عفونت تنفسی ، هنوز هم تهدیدی در سراسر جهان است ، اما علائم آن در مقایسه با اوج اوج کاهش یافته است. چرخه شیوع ویروس دارای شکل سینوسی است و جهش های جدید ، قله های جدید این بیماری ظاهر می شوند و افزایش ایمنی جمعی در جامعه به کاهش شدت این قله ها کمک می کند.
فعالیت های انسانی ، از جمله سفرهای بین المللی و افزایش تعامل جهانی ، همچنین گسترش بیماری های عفونی را گسترش می دهد ، که مرزهای جغرافیایی ویروس ها را از بین می برد و بیماری هایی که به سرعت از یک منطقه به منطقه دیگر منتقل می شوند ، حاکی از اهمیت همکاری جهانی در کنترل و جلوگیری از بیماری های عفونی است.
در همین راستا ، در مورد آخرین عفونت های تنفسی در کشور ، الگوی شیوع ویروس کرونا و نگرانی های آن ، افزایش عفونت های تنفسی پس از کرون و تأثیر تغییرات آب و هوا بر عفونت های تنفسی ، با امیت رمازانی ، استاد بیماریهای عفونی ، دبیر انجمن متخصصان عفونی ، مدیر تحقیقات بالینی انستیتوی پاستور ایران و رئیس کشور مصاحبه ای داشتیم که در زیر خوانده اید:
IMNA: آخرین وضعیت عفونت های تنفسی در کشور چگونه شرح داده شده است و بیشترین تشخیص در افراد چیست؟
ماه رمضان: از اواخر سال گذشته ، ما شاهد افزایش شناسایی عفونت های تنفسی در کشور هستیم و به دلیل افزایش ترافیک در هنگام عید الدها و تظاهرات و در نهایت تماس بیشتر افراد با یکدیگر ، احتمال انتقال عفونت های تنفسی بیشتر شده است.
آنچه ما با این وقایع با آن روبرو شده ایم ، افزایش عفونت های تنفسی ، به ویژه در شب و بعد از عید سال نو و پس از آن است. شیوع آنفلوانزا در ماه مارس همیشه در ماه مارس افزایش می یافت ، اما نوع آنفلوانزا با آنفولانزا در دسامبر و دسامبر متفاوت است.
آنفلوانزا که در اواخر ماه مارس با آن روبرو شده ایم ، آنفولانزای نوع B است که از نظر شدت و علائم پاتوژن خفیف تر دارد. در این دوره ، بیشتر عفونت های تنفسی تشخیص داده شده مربوط به آنفولانزا بود و افرادی که علائم خفیف تری داشتند سرماخوردگی داشتند.
افرادی که از علائم شدیدتری مانند گلو درد شدید که قادر به بلع غذا ، تب و لرز ، درد و ضعف بدن بودند ، آنفولانزای داشتند و آزمایشات نشان می دهد که موارد جدی که در دو تا سه هفته گذشته با آن روبرو شده ایم ، مربوط به آنفولانزا است.
بیماری کرونا شرکت نیز مشخص شده است و لازم به ذکر است که فشار فعلی ویروس تاج نسبت به آنفلوانزا علائم کمتری دارد ، اما خفیف و سرماخوردگی چهار روزه نیست و شدت بیماری مزمن در افراد شدیدتر از سرما و ضعیف تر از آنفلوانزا است.
IMNA: ویروس تاج در زمان معینی از سال افزایش می یابد؟
ماه رمضان: ویروس کرونا در معرض شیوع فصلی قرار نمی گیرد و برخلاف سایر ویروس هایی مانند سرماخوردگی ، ویروس های تنفسی و آنفولانزا ، که انتظار می رود با گرم شدن به شدت کاهش یابد ، تاج شکل سینوسی دارد.
از ماه مه تا سپتامبر ، پیک آنفلوانزا را تجربه نخواهیم کرد و از اواخر ماه سپتامبر شاهد افزایش آنفلوانزا خواهیم بود ، اما تاج در مدت زمان افزایش می یابد و پس از مدتی بیماری جدید به بیماری های جدید کاهش می یابد.
IMNA: آیا نگرانی در مورد بیماری کرونا در کشور وجود دارد؟
ویروس کرونا هنوز در سراسر جهان حل نشده است ، تنها در خارج از اضطراری این بیماری و شدت آن علائم و وضعیت حاد این بیماری تجربه نمی شود. بیماری کرونا در همه کشورهای جهان رخ می دهد.
هیچ نگرانی در مورد ویروس کرونا وجود ندارد ، و به طور کلی ، ما نگران تهاجم ویروس کرونا در افراد نیستیم و تنها مسئله اصلی ، عفونت مجدد با ویروس تاج است ، در واقع تغییر در ویروس کرونا و جهش های آن باعث می شود ویروس به عنوان ویروس جدید و ویروس ویروس جدید ویروس شود.
ایمنی: دلایل افزایش عفونت های تنفسی و وضعیت عفونت های تنفسی در پس کرونا چیست؟
ماه رمضان: به طور کلی ، عفونت های تنفسی بیماری های فصلی هستند که در فصل پاییز و زمستان با آنها روبرو می شویم و ویروس های تنفسی با خنک کننده هوا و عدم تهویه مطبوع و شرایط آب و هوایی و فعالیت و گردش آنها در جامعه فعال می شوند.
رعایت دستورالعملهای بهداشتی در طول همه چیز تاج و شرایط اضطراری آن باعث شده است که بدن مردم و به ویژه کودکان با ویروس مقابله کنند ، اگر افراد در معرض ویروس های تنفسی ، مصونیت نسبی در بدن بودند و می توانست تا حدی از سلامت مردم محافظت کند.
با توجه به شرایط اپیدمی تاج ، مردم قرنطینه شده و بدن آنها با ویروس های تنفسی در تماس نبود و پس از شرایط اضطراری تاج و رها کردن دستورالعمل های بهداشتی ، گسترش بیماری های تنفسی در سراسر جهان قابل توجه بود.
نمی توان تصور کرد که عفونت های تنفسی در مقایسه با سالهای گذشته افزایش یافته است ، و باید در نظر داشت که پس از اپیدمی کرونا ، آزمایش های تشخیصی عفونت های تنفسی افزایش یافته و نظارت بر بیماریهای عفونی افزایش یافته است.
IMNA: چه کسی برای عفونت های تنفسی خطرناک تر است و این گروه از بیماری ها چه مدت ادامه دارد؟
ماه رمضان: اگرچه سرماخوردگی برای افراد هیچ مشکلی ایجاد نمی کند ، سرماخوردگی و آنفلوانزا برای گروه های پرخاشگر خطرناک است و افراد مبتلا به بیماری های اساسی ، دیابتی و بیماران قلبی ، سرطان و افرادی که مصرف کنندگان سیستم ایمنی بدن هستند از جمله گروه های پرخطر هستند.
هر بیماری مزمن کبد و کلیه همچنین می تواند افراد را در معرض عفونت های تنفسی قرار دهد و افرادی که بیش از 5 سال سن دارند ، مادران و کودکان باردار زیر پنج سال نیز ممکن است در صورت مواجهه با ویروس ، علائم شدیدتری از این بیماری را تجربه کنند.
از ماه مه ، هیچ نگرانی در مورد ویروس های تنفسی وجود نخواهد داشت و ویروس های جدیدی که در تابستان کار می کنند و در هوای گرم کاهش می یابد و اهمیت ویروس های تنفسی در فصول گرم کاهش می یابد.
IMNA: چگونه تغییر آب و هوا و گرم شدن زود هنگام هوا بر بیماری های عفونی وجود دارد؟
ماه رمضان: به طور کلی ، عواملی مانند گرم شدن کره زمین ، کاهش بارندگی و جنگل زدایی از جمله عواملی هستند که می توانند بر بیماری ها تأثیر بگذارند. جنگلداری باعث می شود انسان وارد زیستگاه حیوانات و حیوانات شود و همه این عوامل بر شیوع بیماری های عفونی تأثیر می گذارد.
گرمای هوا ، گرم شدن کره زمین و افزایش بهبود در برخی مناطق باعث می شود زیستگاه برخی از حشرات مانند پشه ها و کنه ها ایجاد شود و شرایط بهتری را برای این حشرات فراهم کند و از این طریق شرایطی را برای انتقال بسیاری از بیماریهای عفونی به نام حامل فراهم می کند.
بسیاری از بیماریهای عفونی از طریق یک شرکت حمل و نقل منتقل می شوند و وقتی شرایط موجود باشد ، آب و هوای گرم و بارندگی ، رشد حامل ها افزایش می یابد و موارد بیماریهای عفونی و خطر انتقال آنها افزایش می یابد و اکنون ما با شرایطی روبرو هستیم که بیماری های عفونی مسئله مهمی برای سلامت انسان است.
پیشرفت های علمی و پزشکی در سالهای اخیر افزایش امید به زندگی را افزایش داده است ، اما بیماریهای عفونی هنوز یکی از بزرگترین تهدیدها برای سلامت جهان است و افزایش سفرها ، به ویژه سفرهای بین المللی ، این امر را دامن زده است و مرزهای جغرافیایی ویروس ها از بین رفته است.