سلامت خانواده

در برابر قاچاق محصولات بهداشتی – آژانس خبری Mehr | اخبار ایرانی و جهانی

سعید مهرزادی گفت: “مگر اینکه نظارت مؤثر زنجیره تأمین سلامت از تولید تا مصرف ، انتظار داشته باشد که در این زمینه به طور جدی مقابله شود.”

وی گفت: منبع بخش عمده ای از محصولات بهداشتی قاچاق ، خلاء نظارتی در محافل زنجیره ای رسمی است. تمرکز صرف در برخورد با تأمین کنندگان نهایی بدون شناسایی نشت در مسیر قانونی مؤثر نخواهد بود.

مهرزادی افزود: “محصولاتی که امروز در بازار دیده می شوند ، نتیجه ناسازگاری یا ضعف در دولت ، تخصیص ، ذخیره و توزیع در شبکه رسمی است.” هنگامی که این اطلاعات کاملاً و لحظه ای نباشد ، این سکو برای خروج محصولات از چرخه مجاز ارائه می شود.

به گفته وی ، تفاوت قیمت بین برخی از محصولات بهداشتی در داخل کشور با کشورهای منطقه ، علت قاچاق را تقویت می کند. اما با تأسیس سیستم های هوشمند و ضبط دقیق داده ها ، می توان مداخله و جلوگیری از تخلف را انجام داد. وی هشدار داد که هرگونه خلاء در ثبت اطلاعات به یک نقطه کور برای شبکه های غیرمجاز تبدیل می شود.

مهرزادی تأکید کرد: مقابله با محصولات بهداشتی قاچاق مؤثر نیاز به همکاری جامع دارد. بیمه ، گمرک ، دانشگاه های پزشکی ، آژانس های نظارتی و سایر موسسات مرتبط باید در این فرآیند نقش فعالی داشته باشند. فقط Inter -Synergy می تواند از خروج محصولات یارانه ای ، تخصصی یا کمیاب از زنجیره رسمی جلوگیری کند و دسترسی ایمن بیماران به محصولات بهداشتی را تضمین کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا