محصولات گوشتی استفاده شده از پروانه آماده استفاده

محصولات گوشتی آماده ، مانند سوسیس و سوسیس ، به دلیل سهولت در مصرف و طعم و مزه ، به یکی از محبوب ترین گزینه های غذایی در بسیاری از کشورها تبدیل شده اند و این محصولات به یک مکان خاص در جوامع با سبک زندگی شلوغ تبدیل شده اند ، با این حال ، آنها به سلامتی و مصرف نیاز دارند.
یکی از ویژگی های مثبت محصولات گوشتی آماده ، استفاده از پروتئین های گیاهی مانند سویا در ترکیب آنها است که باعث افزایش ارزش غذایی این محصولات نسبت به گوشت خالص می شود و همچنین استفاده از روغنهای گیاهی در تولید این محصولات می تواند به کاهش میزان چربی اشباع که برای سلامت قلب و عروق مفید است ، کمک کند.
با وجود فواید غذایی ، استفاده از مواد نگهدارنده مانند نیتریت در تولید این محصولات نگرانی هایی را برانگیخته است. نیتریت در شرایط خاص به نیتروز این ماده به یک ماده سرطان زا تبدیل می شود ، که باعث می شود این محصولات بیش از حد به عنوان یک عامل خطر برای سلامتی استفاده کنند.
افزایش مصرف محصولات گوشتی آماده مصرف در جهان
مسخره کردن سامیمتخصص کنترل غذا و غذا و عضو هیئت علمی در گفتگو با یک خبرنگار ایمانا ، محصولات گوشتی ، که رایج ترین آنها سوسیس و سوسیس است ، از جمله مواد آماده برای استفاده است که باعث افزایش مصرف شده است.
وی افزود: افزایش مصرف محصولات گوشتی آماده در سایر کشورها نیز افزایش یافته است ، و افزود: ارزش غذایی محصولات گوشتی آماده مصرف بیشتر از گوشت است ، زیرا پروتئین های گیاهی مانند سویا و آرد در تولید این محصولات استفاده می شود.
عضو مواد غذایی و هیئت علمی و عضو هیئت علمی اظهار داشت که روغنهای گیاهی در تولید این محصولات مورد استفاده قرار می گیرند و افزود: “با توجه به این موارد ، محصولات گوشتی آماده از نظر پروتئین و اسیدهای چرب بهتر از گوشت هستند و ارزش غذایی بالاتری دارند.”
آیا کالباس و سوسیس سرطان زا است؟
سامی وی ادامه داد: در فرآیند تولید محصولات گوشتی آماده ساخته شده ، برای یک ماده نگهدارنده به نام نیتریت ، نیتریت به نیتروز این ماده به یک ماده سرطان زا تبدیل می شود و می تواند منجر به سرطان شود ، به همین دلیل سوسیس و سوسیس و سوسیس سرطان زا شناخته می شوند.
وی گفت: محققان حد مجازی را برای نیتریت تعریف کرده اند که در صورت استفاده به عنوان یک نیتریت تعریف شده نیتروز وی گفت ، تولید شده برای یک فرد در طی یک هفته کافی نیست ، مصرف بیش از حد محصولات گوشتی در ماه و چندین بار در هفته می تواند احتمال مضر بودن برای مصرف کننده را افزایش دهد.
متخصص کنترل غذا و غذا و عضو هیئت علمی گفت: در سال 6 ، سازمان بهداشت جهانی گفت: مصرف بیش از 5 گرم محصولات گوشت در روز می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را 5 ٪ افزایش دهد.
یکی از جنبه های مهم محصولات گوشتی آماده مصرف است ، تأثیر آن بر سبک زندگی و تغذیه افراد و محصولات گوشتی آماده شده می تواند به دلیل سهولت در تهیه و مصرف ، به ویژه برای افرادی که زمان پخت و پز را محدود می کنند ، به کاهش زمان تهیه غذا کمک کند.
افزایش استفاده از محصولات گوشتی آماده مانند سوسیس و سوسیس به دلیل تغییر شیوه زندگی ، به ویژه در جوامع شهری ، و شلوغی روزانه ، کمبود وقت برای پخت و پز و سهولت آماده سازی باعث شده است که افراد بیشتری از غذاهای آماده استفاده کنند و انواع این محصولات به همراه دسترسی آسان به آنها نقش مهمی در افزایش تقاضا داشته است.
به طور کلی ، سطح بالای نمک و چربی اشباع شده در محصولات گوشت آماده شده می تواند منجر به افزایش فشار خون ، بیماری های قلبی عروقی و مشکلات کلیوی شود و مصرف مکرر این غذاها همچنین می تواند باعث افزایش وزن و مشکلات متابولیکی شود که در طولانی مدت بر سلامت عمومی بدن تأثیر می گذارد.
برخی از مواد افزودنی شیمیایی موجود در این محصولات همچنین ممکن است باعث واکنش آلرژیک یا مشکلات دستگاه گوارش در برخی افراد شود ، بنابراین توصیه می شود این محصولات محدود شوند و گزینه های سالم تری مانند گوشت تازه یا منابع پروتئین گیاهی مورد استفاده قرار گیرند و توجه به برچسب های تغذیه ای و انتخاب محصولات با کیفیت نیز می تواند به کاهش خطرات کمک کند.